|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 5:39
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Talán lehetett volna világosabb de nem biztos .. Nagyon szép. De szerintem is egy világosabb képpel jobb lenne.
_________________ K.Tamás
|
2015. december 21., hétfő 9:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Talán lehetett volna világosabb de nem biztos ..
2015. december 20., vasárnap 21:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Visszavettem 7 órára a világítást, és amennyire tudtam, még emeltem rajta. Elkészültem a HAC fotóval is, sajnos csak telefonnal tudok képet készíteni, így a minősége nem lett jó, és egyáltalán nem az lett belőle, mint amit szerettem volna. Már nem emésztem magam a fénykép miatt, régebben mindig készültem, hogy lövök egy tuti képet, mára tudom, hogy saját gép nélkül nincs esélyem, így marad az egyszerű részvétel miatti fotó. Majd egyszer talán.... Ez így is nagyon szép Zoi ! A legkomolyabban mondom !
2015. december 20., vasárnap 21:42 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Visszavettem 7 órára a világítást, és amennyire tudtam, még emeltem rajta. Elkészültem a HAC fotóval is, sajnos csak telefonnal tudok képet készíteni, így a minősége nem lett jó, és egyáltalán nem az lett belőle, mint amit szerettem volna. Már nem emésztem magam a fénykép miatt, régebben mindig készültem, hogy lövök egy tuti képet, mára tudom, hogy saját gép nélkül nincs esélyem, így marad az egyszerű részvétel miatti fotó. Majd egyszer talán....
|
2015. december 20., vasárnap 21:07 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Én hqi val mindig is 7 órát világítottam. Próbáld meg hátha bejön, a táppal is játszatsz. Ha megfelelő a harmónia akkor vissza szorul.
|
2015. december 20., vasárnap 12:26 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: De ezt a poralgát előidézni sem egyszerű. Ebből is látszik, milyen profi vagyok JANNUS333 írta: Az előidézésben bármikor segítek.... Ha sikerült megszüntetni, majd szólok
|
2015. december 20., vasárnap 11:44 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: zoi írta: pit975 írta: Helló, mi újság feléd? Be vált a hqi? Zöld por alga szinte folyamatos az üvegen, lehet, hogy túl sok a 7 és fél óra, magasabbra már nem nagyon tudom tenni. Ecsettel még mindig küzdök. Este jövök több infóval, mert azért csak bedobom a hac-ra, de csak ma tudom fotózni. Ez por alga egy átok ,, Elfogadhatatlan , hogy nem lehet semmit tenni ellene . Most dolgozom egy cuccon ami talán megoldást nyújt , de nem szeretnék előre inni a medve bőrére... De ezt a poralgát előidézni sem egyszerű. Az előidézésben bármikor segítek....
|
2015. december 20., vasárnap 11:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: pit975 írta: Helló, mi újság feléd? Be vált a hqi? Zöld por alga szinte folyamatos az üvegen, lehet, hogy túl sok a 7 és fél óra, magasabbra már nem nagyon tudom tenni. Ecsettel még mindig küzdök. Este jövök több infóval, mert azért csak bedobom a hac-ra, de csak ma tudom fotózni. Ez por alga egy átok ,, Elfogadhatatlan , hogy nem lehet semmit tenni ellene . Most dolgozom egy cuccon ami talán megoldást nyújt , de nem szeretnék előre inni a medve bőrére... De ezt a poralgát előidézni sem egyszerű.
2015. december 20., vasárnap 8:43 |
|
|
zoi
|
pit975 írta: Helló, mi újság feléd? Be vált a hqi? Zöld por alga szinte folyamatos az üvegen, lehet, hogy túl sok a 7 és fél óra, magasabbra már nem nagyon tudom tenni. Ecsettel még mindig küzdök. Este jövök több infóval, mert azért csak bedobom a hac-ra, de csak ma tudom fotózni.
|
2015. december 20., vasárnap 8:25 |
|
|
pit975
Csatlakozott: 2012. március 5., hétfő 17:04 Hozzászólások: 1555 Tartózkodási hely: Gyál
|
Helló, mi újság feléd? Be vált a hqi?
|
2015. december 18., péntek 14:10 |
|
|