Szerző |
Üzenet |
zsotyi
|
Ez mekkora.... Akvafröccs....vagy szódáskert.Esetleg papó-féle hosszúlépés....
_________________ ,
|
2013. november 22., péntek 21:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ilyen hasonló termékünk is van . I Az alakja kicsit más és felfordítva érdemes használni :
2013. november 22., péntek 18:58 |
|
|
zsotyi
|
papó írta: Ez most a reklám helye : De hamarosan lesz vízelőkészítőnk is Heh,lassan ezen már nem is csodálkozunk.Mikro makro baci,algaölő és most a klór-killer Csak így tovább!Komolyan,jó látni a hazai fejlődést!
_________________ ,
|
2013. november 22., péntek 18:48 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: zsotyi írta: 100 literenként mennyi lenne az ideális csapvíz-ozmó mennyiség?Vagy érdemesebb lenne gyengébb szénsavmentes ásványvízzel keverni?Ebben legalább talán nincs hormon,klór,nehézfém,miegymás. Az ozmóhoz kapcsolható visszasózó patron használható-e erre a célra? A visszasózó patron túl nagy mennyiségben adagolja vissza az ásványi sókat (kalcium -magnézium stb) A boltban 2/3 ozmó 1/3 csapvizet használunk. Igaz , ez csak elviekben van így. A gyakorlat az , hogy az ozmó hideg és jön hozzá egy kis forró míg kb 20 fokosra keveredik . Annyira elenyésző a csapvíz mennyisége , hogy csak pár mili aquatan csepegtetek bele . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ez most a reklám helye : De hamarosan lesz vízelőkészítőnk is Pontosan így csinálom én is.
|
2013. november 22., péntek 18:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zsotyi írta: 100 literenként mennyi lenne az ideális csapvíz-ozmó mennyiség?Vagy érdemesebb lenne gyengébb szénsavmentes ásványvízzel keverni?Ebben legalább talán nincs hormon,klór,nehézfém,miegymás. Az ozmóhoz kapcsolható visszasózó patron használható-e erre a célra? A visszasózó patron túl nagy mennyiségben adagolja vissza az ásványi sókat (kalcium -magnézium stb) A boltban 2/3 ozmó 1/3 csapvizet használunk. Igaz , ez csak elviekben van így. A gyakorlat az , hogy az ozmó hideg és jön hozzá egy kis forró míg kb 20 fokosra keveredik . Annyira elenyésző a csapvíz mennyisége , hogy csak pár mili aquatan csepegtetek bele . -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ez most a reklám helye : De hamarosan lesz vízelőkészítőnk is
2013. november 22., péntek 18:31 |
|
|
zsotyi
|
100 literenként mennyi lenne az ideális csapvíz-ozmó mennyiség?Vagy érdemesebb lenne gyengébb szénsavmentes ásványvízzel keverni?Ebben legalább talán nincs hormon,klór,nehézfém,miegymás. Az ozmóhoz kapcsolható visszasózó patron használható-e erre a célra?
_________________ ,
|
2013. november 22., péntek 17:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lakly írta: papó írta: lakly írta: Aki használta, vagy ismeri a sera mineral salt-ot, az kérem írja meg az adagolását. Ha én arra emlékeznék . Holnap esetleg meg tudom nézni. Te mit használsz? Csapvizet Adagolás 5gr 100 liter vízhez Ez a mennyiség 0, 6 0dH -os karbonát emelkedést eredményez.
2013. november 18., hétfő 14:12 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
papó írta: lakly írta: Aki használta, vagy ismeri a sera mineral salt-ot, az kérem írja meg az adagolását. Ha én arra emlékeznék . Holnap esetleg meg tudom nézni. Te mit használsz?
|
2013. november 18., hétfő 10:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lakly írta: Aki használta, vagy ismeri a sera mineral salt-ot, az kérem írja meg az adagolását. Ha én arra emlékeznék . Holnap esetleg meg tudom nézni.
2013. november 17., vasárnap 19:58 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
Aki használta, vagy ismeri a sera mineral salt-ot, az kérem írja meg az adagolását.
|
2013. november 17., vasárnap 19:49 |
|
|