Szerző |
Üzenet |
Bálint
|
Nagyon sok a bizonytalan tényező. Csak egy ideig használható szerintem a tápozásnál a TDS értékek figyelembe vétele. Ha élőlények is kerülnek az akváriumba , jelentősen befolyásolják az értéket. Gondolok itt az etetésre , anyagcserére. Akkor még nem beszéltünk arról , hogy a talaj napról-napra szennyeződik , ami viszi felfelé a TDs -t.
|
2014. április 6., vasárnap 10:13 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Angol írta: papó írta: A kedélyek megnyugtatása végett , kísérlet van : Mi fő a boszorkánykonyhában ? Sajnos csak főtt Ugyan az a víz , két edény , az egyikben Oliver Knott talaj. Kezdhettem elölről , mert azt hitték trehányságból hagytam a polcon és kiöntötték....
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 3., csütörtök 19:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Angol írta: papó írta: A kedélyek megnyugtatása végett , kísérlet van : Mi fő a boszorkánykonyhában ? Sajnos csak főtt Ugyan az a víz , két edény , az egyikben Oliver Knott talaj. Kezdhettem elölről , mert azt hitték trehányságból hagytam a polcon és kiöntötték....
2014. április 3., csütörtök 18:43 |
|
|
Angol
|
papó írta: A kedélyek megnyugtatása végett , kísérlet van : Mi fő a boszorkánykonyhában ?
|
2014. április 3., csütörtök 18:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
A kedélyek megnyugtatása végett , kísérlet van :
2014. április 3., csütörtök 13:56 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Semmi baj azzal hogy megosztjuk a tapasztalatainkat,de hogy egy egyértelmű dologban lebutáznak,azt nem tetszik,ne haragudjatok meg érte. Nem vagyok kémia szakos végzettségű,de van tds-mérőm,gh,kh tesztem,nem a levegőbe beszélek.
|
2014. április 1., kedd 19:13 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nemsokára megpróbálunk összehozni egy találkozót és akkor személyesen is lesz alkalom a beszélgetésre , találkozásra.. Ahogy ismerlek benneteket,hamar megtaláljátok a közös nevezőt és sokat fog a kapcsolatotokból profitálni a fórum. Főnök van arra topciunk, szerintem dobd be oda a talit. http://www.akvaforum.hu/tarsasagi-esemenyek-unnepeink/akvarium-konferencia-i-t-a-c-t130.html
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. április 1., kedd 19:07 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
papó írta: Nemsokára megpróbálunk összehozni egy találkozót és akkor személyesen is lesz alkalom a beszélgetésre , találkozásra.. Ahogy ismerlek benneteket,hamar megtaláljátok a közös nevezőt és sokat fog a kapcsolatotokból profitálni a fórum. Ha alkalmam lesz rá , nagy örömmel veszek részt egy ilyen találkozón . Nem tudom elképzelni hogy a diskurzus miatt bárki is haragudna . Ha ez így lenne , minek a fórum ?
|
2014. április 1., kedd 18:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nemsokára megpróbálunk összehozni egy találkozót és akkor személyesen is lesz alkalom a beszélgetésre , találkozásra.. Ahogy ismerlek benneteket,hamar megtaláljátok a közös nevezőt és sokat fog a kapcsolatotokból profitálni a fórum.
2014. április 1., kedd 18:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Na akkor
2014. április 1., kedd 18:30 |
|
|