|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 22:00
|
Fordított ozmózis (RO = Reverse Osmosis)
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: SlyChocolate írta: Jah-jah Zoli. Van nekem időm az éjszaka közepén a fürdőbe rohangálni ha megtelt egy vedér, hogy üresre cseréljem??? Van elég dolgom az alvással is, nemhogy az ozmóval foglalkozzak...reggelre meg ott figyel a friss ropogós három vedér ozmó. Én ezt egy 20 literes kannával oldottam meg! Ez így nálam 36-38 liter három részben, ráadásul könnyen meg is emelhetőek a vedrek, és nem kell szivattyú a feltöltéshez.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 11., kedd 19:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Azok az elzáró csapok miért vannak rajta a vödör felőli részen ? Mivel azonos időben szeretném, hogy megteljenek a vedrek és egyik se follyon túl. Így az elsőt kell a legjobban zárni a másodikat épp csak a harmadik meg adott. Így akár hat órát is alhatok nyugodtan anélkül, hogy egy csepp drága víz is kárba veszne.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. február 11., kedd 19:49 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Jah-jah Zoli. Van nekem időm az éjszaka közepén a fürdőbe rohangálni ha megtelt egy vedér, hogy üresre cseréljem??? Van elég dolgom az alvással is, nemhogy az ozmóval foglalkozzak...reggelre meg ott figyel a friss ropogós három vedér ozmó. Én ezt egy 20 literes kannával oldottam meg!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. február 11., kedd 19:48 |
|
|
SlyChocolate
|
Jah-jah Zoli. Van nekem időm az éjszaka közepén a fürdőbe rohangálni ha megtelt egy vedér, hogy üresre cseréljem??? Van elég dolgom az alvással is, nemhogy az ozmóval foglalkozzak...reggelre meg ott figyel a friss ropogós három vedér ozmó.
|
2014. február 11., kedd 19:45 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Azok az elzáró csapok miért vannak rajta a vödör felőli részen ?
|
2014. február 11., kedd 19:43 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: A két membrános friss, új előszűrős cucc. No meg a három vedres... 3 vedér???
_________________ Pé.Zoli
|
2014. február 11., kedd 19:42 |
|
|
SlyChocolate
|
A két membrános friss, új előszűrős cucc. No meg a három vedres...
|
2014. február 11., kedd 19:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: papó írta: Pit kérdezte , hogy cserélni kell e a főmembránt, erre írtam hogy ha csökken a teljesítmény drasztikusan. De mind egy Így van, tudom. Ha már szóba jött a fő membrán. Olyan lehet, hogy egyszerűen kilyukad, és csak mindenféle szűrés nélkül átengedi a vizet? Nem lehet. Jövő héten jön membrán ház , membrán most is van.
2014. január 18., szombat 21:46 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Pit kérdezte , hogy cserélni kell e a főmembránt, erre írtam hogy ha csökken a teljesítmény drasztikusan. De mind egy Így van, tudom. Ha már szóba jött a fő membrán. Olyan lehet, hogy egyszerűen kilyukad, és csak mindenféle szűrés nélkül átengedi a vizet?
|
2014. január 18., szombat 21:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Pit kérdezte , hogy cserélni kell e a főmembránt, erre írtam hogy ha csökken a teljesítmény drasztikusan. De mind egy
2014. január 18., szombat 21:28 |
|
|