Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Ha már itt vagyok 1 kérdés. A 'szennyvíz' kifolyó ágon miért van egy visszacsapószelep? És a jó vízén miért nincs? Van mind a kettőn. A szennyvízen kombinált szelep van. 300-as ami egyben membrán mosatásra is alkalmas. (nagy fekete csapos cucc)
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 15., szombat 20:51 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Érdekes ez a 3 vödrös módszer Sly.. én pont ma áztattam el a fürdőszobát Szóltunk? Vagy nem szóltunk ez ügyben?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. március 15., szombat 20:46 |
|
|
atis70
Csatlakozott: 2011. december 27., kedd 14:29 Hozzászólások: 248 Tartózkodási hely: Berettyóujfalu
|
SlyChocolate írta: SlyChocolate írta: Első körben amit már mutattam is így próbáltam egyszerre három vedret megtölteni. Ez a múlt: Mától más a módszer... Ma ez a kép fogadott mikor haza értem: Mint látható a baloldali zöld vödörben jóval több víz, vagyis sokkal több volt mert a fotó már az után készült, hogy betettem a kiegyenlítő csöveket. Ezért nagyon hálás vagyok Gabi bátyámnak mert ma is tanultam valami okosat. Az az, hogy kell egy ozmó csővel egyszerre akár több vödröt is megtölteni egyidőben. A vízszint kb 20perc múlva így nézett ki: (És továbbra is csak a jobb oldali kék vödörbe érkezik az ozmó...a víz szintje még is azonos az-az kiegyenlítődött...) Kiegészítés! Nálam a vastag régi Eheim cső vált be végül is. Ezzel a keresztmetszettel a legjobb a vizszintkiegyenlítődés. Na most mi van?! Megint tudatlan vagyok! Mit? miért? hogyan?
_________________ Nincsenek csodák, csak emberek.
Üdv: F.Atis
|
2014. március 15., szombat 20:42 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Érdekes ez a 3 vödrös módszer Sly.. én pont ma áztattam el a fürdőszobát Ha már itt vagyok 1 kérdés. A 'szennyvíz' kifolyó ágon miért van egy visszacsapószelep? És a jó vízén miért nincs?
2014. március 15., szombat 20:34 |
|
|
SlyChocolate
|
SlyChocolate írta: Első körben amit már mutattam is így próbáltam egyszerre három vedret megtölteni. Ez a múlt: Mától más a módszer... Ma ez a kép fogadott mikor haza értem: Mint látható a baloldali zöld vödörben jóval több víz, vagyis sokkal több volt mert a fotó már az után készült, hogy betettem a kiegyenlítő csöveket. Ezért nagyon hálás vagyok Gabi bátyámnak mert ma is tanultam valami okosat. Az az, hogy kell egy ozmó csővel egyszerre akár több vödröt is megtölteni egyidőben. A vízszint kb 20perc múlva így nézett ki: (És továbbra is csak a jobb oldali kék vödörbe érkezik az ozmó...a víz szintje még is azonos az-az kiegyenlítődött...) Kiegészítés! Nálam a vastag régi Eheim cső vált be végül is. Ezzel a keresztmetszettel a legjobb a vizszintkiegyenlítődés.
|
2014. március 15., szombat 20:23 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nem piszkos víz , hanem tele van azzal az ásványi anyagokkal amit a másik csőből kiszedett Meg nehézfémekkel,arzénnal,meg ki tudja mivel...
|
2014. március 4., kedd 21:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem piszkos víz , hanem tele van azzal az ásványi anyagokkal amit a másik csőből kiszedett
2014. március 4., kedd 21:05 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
De fejtsétek már ki, ez mitől 'piszkos' ? Annyi, hogy az eltávozik a membrán mellett nem? Amúgy nektek azon az oldalon, ahol rá kell csavarni a membránházra az alját, volt bármi tömítés? Mert nekem semmi, csak a lyuk.(Gondolok itt a membrán és a vezeték találkozására)
2014. március 4., kedd 20:44 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mennyi vizet pocsékoltam már el én is.... Nekem a wc tartályba megy a piszkos víz,nem vész kárba.
|
2014. március 4., kedd 20:19 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Én így áztattam el a fürdőszobát egy váratlan vendég miatt.Azóta a kádba rakom a kannnát... De a feeling hasonlatos nálunk is. Ismerős!
_________________ Pé.Zoli
|
2014. március 4., kedd 19:12 |
|
|