Szerző |
Üzenet |
Bálint
|
SlyChocolate írta: Van lakás biztosításotok? Mert arra a szomszéd kárát megcsináltathatod. Nálunk tavaly a konyhában megjelent két tenyérnyi folt a mennyezet alatt. Arra kaptunk egy 20-ast, ami azóta meg már nem is igazán látszik. Szia ! Természetesen van Köszi hogy eszembe juttadtad
|
2011. április 3., vasárnap 10:14 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Van lakás biztosításotok? Mert arra a szomszéd kárát megcsináltathatod. Nálunk tavaly a konyhában megjelent két tenyérnyi folt a mennyezet alatt. Arra kaptunk egy 20-ast, ami azóta meg már nem is igazán látszik.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. április 3., vasárnap 5:44 |
|
|
Bálint
|
Bálint írta: Sziasztok ! Nagyon profi az ozmó ! Köszönet az akcióért Nem találtam a szatyromban a görbített ollót. Nem maradt Nálatok véletlen a nagy pakolásban ? Szia Papó ! Sajna az ozmó annyira jó , hogy elfelejtettem elzárni az este és az alattunk lakó szomszédot is eláztattuk. A fene gondolta , hogy 1 este 180 liternél többet termel Valami szelepfélét ki kell találnom, hogy nehogy így járjak újra.
|
2011. április 2., szombat 19:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Bálint írta: Sziasztok ! Nagyon profi az ozmó ! Köszönet az akcióért Nem találtam a szatyromban a görbített ollót. Nem maradt Nálatok véletlen a nagy pakolásban ? Szia! Az olló a pulton maradt valahogyan. Kedden felteszem postára a mágnes szeleppel együtt. Ok ?
2011. március 26., szombat 15:48 |
|
|
Bálint
|
Sziasztok ! Nagyon profi az ozmó ! Köszönet az akcióért Nem találtam a szatyromban a görbített ollót. Nem maradt Nálatok véletlen a nagy pakolásban ?
|
2011. március 26., szombat 14:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Bálint írta: Sziasztok ! Megkaptam az áldást Meggyőztem az "oldarbordát" , hogy főzni és vasalni is szuper lesz Ez : AQUARIOSMO 4P-300-HMA érdekelne. Szombaton tudnék érte menni. Ha lehet tegyetek félre egyet Szia ! Gratula a meggyőző képességedhez El lett téve. Üdv G.
2011. március 24., csütörtök 18:14 |
|
|
Bálint
|
Sziasztok ! Megkaptam az áldást Meggyőztem az "oldarbordát" , hogy főzni és vasalni is szuper lesz Ez : AQUARIOSMO 4P-300-HMA érdekelne. Szombaton tudnék érte menni. Ha lehet tegyetek félre egyet
|
2011. március 23., szerda 23:33 |
|
|
Bálint
|
Így is nagyon profi cuccnak néz ki. Egy tengerihez is való érdekelni fog....cak az asszony adja az áldását
|
2011. március 22., kedd 21:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ma megérkezett az egész paletta. Mondjuk a két legnagyobb sajna már el is fogyott . A kezetekbe is vehetitek. Nagyon profi cucc. http://www.tropicalfish.hu/?view=271
2011. március 22., kedd 20:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Már jó ideje próbálom összehozni a rávalót egy ilyen készülékre. Hisz a tiszta és lágy víz a legfontosabb az akvarisztikában! Csak épp rengeteg nyitott kérdés van amire talán segítettek válaszolni. Ezt sem egy hétre veszi az ember így ha jobban megéri a drágább akkor inkább várok még. Nem akarok úgy járni, hogy később jövök rá: "miért nem vettem meg a jobbat???"! Először is CSAK egy átlag növényes akvához használva a heti vízcseréknél elégséges-e a legolcsóbb készülék? Van-e a nap/liter érteken kívül más fontos dolog ami miatt érdemesebb lenne picit drágábbat venni? Az igaz, hogy öntisztítóak ezek a szűrők? Szia ! Az új ozmó cuccok magukat adják el. Aki használja az tudja miről beszélek. Többszörös menbrán védelem , káros gázok kiszűrése. Minimanizált szenyvíz , visszamosás a szűrők hosszú élettartama érdekében. Nyomásmérő stb. A legolcsóbb készülék is napi 350-390 liter tisztított vizet képes előállítani, tehát a háztartás részére is marad bőségesen lágy víz. Akváriumi használatnál feleslegessé válnak vízelőkészítő szerek a többszörös aktívszénszűrés miatt.
2011. március 20., vasárnap 12:48 |
|
|