|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 22:50
|
Fordított ozmózis (RO = Reverse Osmosis)
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: SlyChocolate írta: ...és kevesebb immunitás... Pont ez jutott eszembe... Kezd újra! (indézet)
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. július 9., kedd 20:38 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
SlyChocolate írta: ...és kevesebb immunitás... Pont ez jutott eszembe...
2013. július 9., kedd 20:32 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: tibicuk írta: Akkor biztosan nem keveset adott az ozmó cucca. Neki 3 membránja van,azt mondta,hogy szinte 0 szennyvíz keletkezik. Több gyerek több membrán ...és kevesebb immunitás...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. július 9., kedd 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Akkor biztosan nem keveset adott az ozmó cucca. Neki 3 membránja van,azt mondta,hogy szinte 0 szennyvíz keletkezik. Több gyerek több membrán
2013. július 9., kedd 20:20 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Akkor biztosan nem keveset adott az ozmó cucca. Neki 3 membránja van,azt mondta,hogy szinte 0 szennyvíz keletkezik.
2013. július 9., kedd 20:14 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: papó írta: egy kézi autómosó vette meg leöblíteni a fekete autókat , mert azon minden meglátszik , a vízkő is. Mikre is használható az osmó!!! Kéne ennek is nyitni egy topicot... Koczka Zoli csak ozmóban fürdette a gyerekeket mikor picik voltak ... Nem mondod??? Az már durva....
|
2013. július 9., kedd 20:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: egy kézi autómosó vette meg leöblíteni a fekete autókat , mert azon minden meglátszik , a vízkő is. Mikre is használható az osmó!!! Kéne ennek is nyitni egy topicot... Koczka Zoli csak ozmóban fürdette a gyerekeket mikor picik voltak ...
2013. július 9., kedd 20:08 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: tibicuk írta: 3-3,5bar nyomás van vezetékben.Mekkora a legnagyobb membrán,amit használni lehet duplán? Majdani cserénél,remélem most minél később lehető legnagyobbat veszem. Mondjuk,ha 3-at raknék? Akár 150 es membrán is lehet , csak legyen elég víz. Természetesen tehetsz hármat . Pumpa csak akkor szükséges , ha még hamarabb akarod áttolni a membránokon a vizet. Nekem is két 150 es van a boltban , de volt már három membránnal szerelt is , csak elüzleteltem , egy kézi autómosó vette meg leöblíteni a fekete autókat , mert azon minden meglátszik , a vízkő is. Lusták voltak viledázni de menő
|
2013. július 9., kedd 19:48 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: egy kézi autómosó vette meg leöblíteni a fekete autókat , mert azon minden meglátszik , a vízkő is. Mikre is használható az osmó!!! Kéne ennek is nyitni egy topicot...
|
2013. július 9., kedd 19:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: 3-3,5bar nyomás van vezetékben.Mekkora a legnagyobb membrán,amit használni lehet duplán? Majdani cserénél,remélem most minél később lehető legnagyobbat veszem. Mondjuk,ha 3-at raknék? Akár 150 es membrán is lehet , csak legyen elég víz. Természetesen tehetsz hármat . Pumpa csak akkor szükséges , ha még hamarabb akarod áttolni a membránokon a vizet. Nekem is két 150 es van a boltban , de volt már három membránnal szerelt is , csak elüzleteltem , egy kézi autómosó vette meg leöblíteni a fekete autókat , mert azon minden meglátszik , a vízkő is.
2013. július 9., kedd 18:45 |
|
|