Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Természetesen lehet indokolni a pontokat .. azt is leírhatjátok ami tetszik és azt is ami nem tetszik Szavazhattok anonim és vállalva a véleményeteket .. névvel . Van idő .. csak nyugodtan , megfontoltan .. Magadra nem szavazhatsz , ne feledd ...
2016. április 1., péntek 19:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon úgy néz ki fent vannak a nevezések . Holnap még " megfésülöm" a galériát és szombaton lehet szavazni .. Nyugodtan megfontoltan ...
2016. március 31., csütörtök 21:58 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
rollreich írta: A wabim nagyrészt erdei mohákból épült, kiegészítve kisebb mértékben maradék akváriumi növényekkel, ezért talán nem is elégíti ki a wabi kusa-ra vonatkozó előírásokat. Ha így van, akkor az igazi wabis versenyzőkre való tekintettel duzzogás nélkül elviselem a jogos törlést. Mégis "wabi"-szerű és milyen szép és aprólékos
|
2016. március 31., csütörtök 21:06 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
rollreich írta: A wabim nagyrészt erdei mohákból épült, kiegészítve kisebb mértékben maradék akváriumi növényekkel, ezért talán nem is elégíti ki a wabi kusa-ra vonatkozó előírásokat. Ha így van, akkor az igazi wabis versenyzőkre való tekintettel duzzogás nélkül elviselem a jogos törlést. Színes tagja a nevezett tálaknak. Örülök hogy bedobtad.Ez már harci szellem Roli
|
2016. március 31., csütörtök 20:56 |
|
|
rollreich
Csatlakozott: 2015. március 14., szombat 20:27 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Pécs
|
A wabim nagyrészt erdei mohákból épült, kiegészítve kisebb mértékben maradék akváriumi növényekkel, ezért talán nem is elégíti ki a wabi kusa-ra vonatkozó előírásokat. Ha így van, akkor az igazi wabis versenyzőkre való tekintettel duzzogás nélkül elviselem a jogos törlést.
|
2016. március 31., csütörtök 20:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Kérlek jelezzétek továbbra is bármi hiányosságot , problémát fedeztek fel . Már eddig is nagyon sokat segítettetek . Köszönöm ..
2016. március 31., csütörtök 19:42 |
|
|
Evereka
Csatlakozott: 2013. július 8., hétfő 11:00 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Bátaszék
|
Már tűkön ülök én is.Az enyém sincs még feltöltve,ugyhogy tényleg van pár hiányzó ,ahogy papó írja
|
2016. március 31., csütörtök 19:30 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: keszalvo írta: papó írta: Még nem lehet szavazni Írtam az este is hogy nincs fent minden akvárium vagy hármat nem tudtam feltölteni .. Szavazni szombattól lehet Attól még él a leadott szavazatom,vagy küldjem el szombaton még egyszer ? Változni már nem hiszem hogy fog megvannak a favoritjaim Van egy olyan érzésem , hogy a hátralévő képek -talán - megváltoztatják a szavazatodat Akkor várom
|
2016. március 31., csütörtök 17:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
keszalvo írta: papó írta: Még nem lehet szavazni Írtam az este is hogy nincs fent minden akvárium vagy hármat nem tudtam feltölteni .. Szavazni szombattól lehet Attól még él a leadott szavazatom,vagy küldjem el szombaton még egyszer ? Változni már nem hiszem hogy fog megvannak a favoritjaim Van egy olyan érzésem , hogy a hátralévő képek -talán - megváltoztatják a szavazatodat
2016. március 31., csütörtök 17:11 |
|
|
keszalvo
|
papó írta: Még nem lehet szavazni Írtam az este is hogy nincs fent minden akvárium vagy hármat nem tudtam feltölteni .. Szavazni szombattól lehet Attól még él a leadott szavazatom,vagy küldjem el szombaton még egyszer ? Változni már nem hiszem hogy fog megvannak a favoritjaim
|
2016. március 31., csütörtök 16:33 |
|
|