|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 17:01
|
Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Nagyön örülök neki, hogy újra megrendezésre kerül a verseny.A közönség szavazatokat én úgy változtatnám meg, hogy jóval egyszerűbb legyen a szavazás, 0-10pontig kellene szavazni az akváriumokra.Mindenki a saját kategóriájában szavazhatna csak, de minden akváriumra szavazni kellene 1 embernek, hogy a legpontosabb végeredményt kaphassuk.A zsűri és közönség pontjait 50-50%-ban kellene számolni.A növényes kategóriát én mindössze 2 részre szedném, 100liter alatt és 100liter felett.Ha valamilyen adminisztrációs segítségre, vagy bármilyen segítségre szükség van, nagyon szívesen segítek!
|
2015. június 13., szombat 18:31 |
|
|
unreal976
|
Az jó ötlet, hogy a versenyzők pontoznak. De a versenyzők részéről, az, hogy nem pontoznak, teljesen mindegy, hogy milyen indokból, nálam is kiverte a biztosítékot. Éppen ezért javaslom, hogy akik nem tették meg a szavazási kötelességüket, legyenek kizárva a pontozási határidő végén. Ismételten köszönöm mindenki nevében, hogy megrendezitek a versenyt, szinte csodálkozok is, hogy ismét lesz, amilyen "rossz" hangulata volt a szervezőknek a végén. Bár lehet, én értettem valamit félre. De az mindenképp kifogásolható, hogy a szervezők az utolsó napokba szinte könyörögtek, hogy adják le a szavazatokat. Jó lenne néhány önkéntes az adminisztrációban segíteni a Gáboréknak, hogy kissé levenni a vállukról a terhet, mert úgy láttam ki se látszik a munkától. Ezen kicsit enyhíteni.
|
2015. június 13., szombat 16:20 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Az elmúlt versenyben csodás akváriumok kerültek nevezésre , remélhetőleg nem szállt el az ihlet Ebben bízva , illetve az alkotásra ösztönözve az idén is megtartjuk a versenyt. Sok szabályt kénytelenek vagyunk megváltoztatni , akarva -akaratlanul, befolyással volt néhány dolog a helyezésekre . A legkirívóbb , a nem szavazás a végeredményre , viselkedés volt . Véleményem szerint , ez nagyban befolyásolta az eredményt . Az idén másképpen képzeltük el a díjazást és lesz zsűri is . Természetesen a Ti véleményetek lesz most is a legfontosabb . Éppen ezért a javaslataitokat és a meglátásaitokat nagy tisztelettel várom . Hajrá!
2015. június 13., szombat 15:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Az elmúlt versenyben csodás akváriumok kerültek nevezésre , remélhetőleg nem szállt el az ihlet Ebben bízva , illetve az alkotásra ösztönözve az idén is megtartjuk a versenyt. Sok szabályt kénytelenek vagyunk megváltoztatni , akarva -akaratlanul, befolyással volt néhány dolog a helyezésekre . A legkirívóbb , a nem szavazás a végeredményre , viselkedés volt . Véleményem szerint , ez nagyban befolyásolta az eredményt . Az idén másképpen képzeltük el a díjazást és lesz zsűri is . Természetesen a Ti véleményetek lesz most is a legfontosabb . Éppen ezért a javaslataitokat és a meglátásaitokat nagy tisztelettel várom .
2015. június 13., szombat 15:18 |
|
|