|
Pontos idő: 2024. december 21., szombat 13:39
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: tibicuk írta: A sorszám minden név előtt ott van. Jogos. Nem is figyeltem. Most már kép is van.
_________________ K.Tamás
|
2015. március 10., kedd 12:54 |
|
|
nexuspolaris
|
Elnézést kérek mindenkitől, amiért nem adtam le a szavazataimat - bár a verseny kimenetelén valószínűleg nem változtatott volna - , de úgy emlékeztem, hogy márc. 1-ig lehet elküldeni, így pár napot elcsúsztam vele. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a versenyen, a dobogósoknak pedig külön elismerésem!
|
2015. március 10., kedd 9:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
off Az akváriumok és a szöveges értékelések publikálása csak az idő rövidsége miatt maradt abba , de folyamatosan mindegyik fel lesz töltve. Ha ezen kívül valamelyik akváriumhoz lenne megjegyzésetek ,azt fel lehet tölteni ....
2015. március 10., kedd 8:43 |
|
|
Pupu
|
Elsősorban is gratulálok a nyerteseknek! Másodsorban köszönöm mindenkinek aki szavazott a két akváriumomra. A kritikákat nagyon várom, sokat segítenek. Nagyon jól esett, hogy ilyen jó helyezéseket értem el kezdőként. Ui.: Jövőre odapirítok mindenkinek, készüljetek!
|
2015. március 9., hétfő 22:13 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
zsotyi írta: Azért örülök ennek a versenynek mert esélyt ad az akvarisztika más ágainak is,nem csak a növényfejűeknek.Az általad említett akva egy profi biotóp akvárium,igazodva a halak természetes élőhelyéhez.Lehet,neked nem tetszik,meg sokaknak sem,de volt pár "öregebb motoros"aki látta benne a hozzáadott tudást,tapasztalatot,és a készítő vitik iránti szeretetét,elötelezettségét.Ezért kapott több pontot. Ahha, értem... csak hát olyan... sötét is, meg nem olyan, amilyet megszoktunk. Ha valakinek ez tetszik, persze, lelke rajta. Lehet ezt nézni a nappali ékköveként... valakinek... Csak a véleményünket írtam meg. PEACE!
|
2015. március 9., hétfő 22:07 |
|
|
zsotyi
|
Azért örülök ennek a versenynek mert esélyt ad az akvarisztika más ágainak is,nem csak a növényfejűeknek.Az általad említett akva egy profi biotóp akvárium,igazodva a halak természetes élőhelyéhez.Lehet,neked nem tetszik,meg sokaknak sem,de volt pár "öregebb motoros"aki látta benne a hozzáadott tudást,tapasztalatot,és a készítő vitik iránti szeretetét,elötelezettségét.Ezért kapott több pontot.
_________________ ,
|
2015. március 9., hétfő 22:04 |
|
|
Aldebaran
Csatlakozott: 2011. december 31., szombat 14:33 Hozzászólások: 379 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Én köszönöm, hogy részt vehettem, örülök az eredményemnek, ami számomra kielégítő. De a vegyeshalasban ami az első lett... hát az egész családommal hüledezve nézzük... Inkább kidobnám az akvám, mint hogy olyan legyen... meg azasszony is elkergetne vele együtt... De persze ez csak a mi véleményünk...
|
2015. március 9., hétfő 21:50 |
|
|
keszalvo
|
tibicuk írta: Nem értem az elégedetlenkedőket. Mi a fene van itt? A szavazatok ennyi ember között teljesen megoszlanak. Ha csak egy embert kiveszünk,már akkor megváltozik az eredmény.
A TF csapat megtett mindent , hogy ez egy jó verseny legyen. Nem nyertetek,vagy jobb eredményre számítottatok? Vérre mentek,amikor ez egy játék. A játékszabályok le lettek fektetve ÁLTALATOK. Volt rá,adtak rá több hónapot rágódni,hogy hogyan is lennének jók a játékszabályok. Az a több hónap elment,úgy ,ahogy van,csak pár észrevétel,javaslat érkezett. Vagy Gábor fejét tömtétek Pü.-ben?De nem itt,a nyilvánosság előtt. Ha részt veszünk egy játékban,akkor elfogadjuk annak szabályait,nem akarjuk megváltoztatni.
Könnyű utólag , fű alatt kritizálni és szerintem elég randa dolog. Most is csak a háttérben megy a diskura,senki nem meri vállalni a véleményét. Ezt lehet kulturáltan,tiszta fejjel is megtenni. Igy is van Mária ahogy irtad,Én most már bevallhatom az egyik szavazatomat a Te egyik akvariumodra adtam le mert tettszik es elismerem azt a profizmust es a hobbi iranti szeretetet amit kepviselsz,es sokat tanultam Toled is mint oly sok remek embertol. En azert remelem Papoek nem veszik magukra azt a par elegedetlen ember velemenyet es toretlenul meg sok even at lesz ez a verseny mert KELL ! keszalvo lg l70
|
2015. március 9., hétfő 21:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nos váltsunk témát .. Ha valakinek nem volt ideje most is hozzászólhat az akváriumokhoz . Legalább tanulunk egymástól . Természetesen a tulaj véleményére is kíváncsiak vagyunk . Most visszaszólhatsz , szemtől -szembe Ha harc akkor legyen harc ..
2015. március 9., hétfő 21:41 |
|
|
zsotyi
|
Osztom tibicuk véleményét.Ezek az utózöngék tényleg nem kellenének.Aki egy játékos vetélkedő miatt képes azt az ember b...tatni aki talán a legtöbbet teszi a magyar akvarisztikáért,aki időt,pénzt,energiát nem sajnálva segít minket,aki önzetlenül jószándékkal létrehozta ezt a versenyt....szóval enyhén szólva sem értem az ilyen mentalitást. Én is meglepődtem az eredményemen,tényleg nem számítottam rá,de köszönöm mindenkinek aki rám szavazott.Viszont a másik hazai versenyen a legutolsók közt végeztem,mégsem mentem el kavarni a kását fene nagy fájdalmamban.Peace!Vannak fontosabb dolgok is az életben....
_________________ ,
|
2015. március 9., hétfő 21:37 |
|
|