|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 5:21
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
nebula írta: SlyChocolate írta: Gyerekek most őszintén, nem mondjátok, hogy egy 40 literes akva az "nanao"??? (a szó jelentése a nagyon apró, kicsi) Az nanó az a súly amit (pl egy felnőtt ember simán 5-10-max-20 likó) elvisz a kezében de több mint negyven kilót.... Méretben pedig alig nagyobb mint egy 5 literes befőttes üveg na az a "nanó kategória"! A 40 litert Ti sem gondoljátok komolyan nanónak??? De ha ezt akarjátok akkor legyen így bár kicsit vicces lesz de sebaj. csak éppen azt kéne látni, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy 40 literesnek molnár béci sokezer hektójával kell versenyezni részletességben, kidolgozottságban, vagy egy 20-25 literessel. Igazából ezért lenne jó a növényes részt 3 felé osztani, de az meg lehet hogy sok lenne a nevezések számához képest.Ezek alapján eddig Molroth elosztása lenne a legésszerűbb.
|
2014. november 25., kedd 20:49 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
SlyChocolate írta: Gyerekek most őszintén, nem mondjátok, hogy egy 40 literes akva az "nanao"??? (a szó jelentése a nagyon apró, kicsi) Az nanó az a súly amit (pl egy felnőtt ember simán 5-10-max-20 likó) elvisz a kezében de több mint negyven kilót.... Méretben pedig alig nagyobb mint egy 5 literes befőttes üveg na az a "nanó kategória"! A 40 litert Ti sem gondoljátok komolyan nanónak??? De ha ezt akarjátok akkor legyen így bár kicsit vicces lesz de sebaj. lehet, hogy súlyra neked így stimmel. de nem ez a megszokott. 5 literes befőttest hol láttál nanonak nevezni? az piko. de nekem aztán nagyon mindegy, csak éppen azt kéne látni, hogy nagyon nem mindegy, hogy egy 40 literesnek molnár béci sokezer hektójával kell versenyezni részletességben, kidolgozottságban, vagy egy 20-25 literessel.
|
2014. november 25., kedd 20:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
És hogy nézne ki ha véletlenül a garnélásból lenne 10 a növényesből meg 50? Szerintem nem igazságos mivel 10 nevezőből könnyebb a dobogóra jutni mint 50 nevezőből.
_________________ K.Tamás
|
2014. november 25., kedd 20:14 |
|
|
kisszsu
Csatlakozott: 2011. szeptember 12., hétfő 17:41 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
|
2014. november 25., kedd 20:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Gyerekek most őszintén, nem mondjátok, hogy egy 40 literes akva az "nanao"??? (a szó jelentése a nagyon apró, kicsi) Az nanó az a súly amit (pl egy felnőtt ember simán 5-10-max-20 likó) elvisz a kezében de több mint negyven kilót.... Méretben pedig alig nagyobb mint egy 5 literes befőttes üveg na az a "nanó kategória"! A 40 litert Ti sem gondoljátok komolyan nanónak??? De ha ezt akarjátok akkor legyen így bár kicsit vicces lesz de sebaj.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 25., kedd 19:51 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: Ho hó Malroth Kolléga .. A nevezésig még van két hónap , no meg azzal a képpel is lehet nevezni amelyet a külföldi versenyekre küldtél A sporttársak meg majd eldöntik , hogy tetszik - e nekik , vagy csak neked tetszik vagy csak kicsit tetszik nekik Hát, nem akarom sokkolni a kollégákat. az új elrendezés meg még kérdéses, mert az előtér nem nagyon akar alakulni.
2014. november 25., kedd 8:23 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sokkal egyszerűbb lenne a nevezések után kategorizálni, így egyenlően el lehet osztani az akváriumokat.
_________________ K.Tamás
|
2014. november 25., kedd 8:19 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Szerintem is 30-40 legyem a namo hatàr a 60 véleményem szerint sok
2014. november 25., kedd 7:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ho hó Malroth Kolléga .. A nevezésig még van két hónap , no meg azzal a képpel is lehet nevezni amelyet a külföldi versenyekre küldtél A sporttársak meg majd eldöntik , hogy tetszik - e nekik , vagy csak neked tetszik vagy csak kicsit tetszik nekik
2014. november 24., hétfő 22:35 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
papó írta: DonaTTT írta: papó írta: Molroth írta: Növényes 60L alatt Növényes 60L felett Garnélás/csigás Halas (sügi, diszkosz, tengeri, biotóp) De lesz annyi növényes ? Szerintem lesz!Évről évre egyre több növényes akvárium készül.Szerintem bőven be fog tölteni 2 kategóriát.Egyébként Molroth felosztását támogatom! Hát .. ha Malroth tartja a hátát De minden versenyen kb 30 literig nano a nano Hát ezért nem nano kategóriát írtam. 60 literig elég tág mezőnyt ad, meg szerintem sportszerűbb is ezeket az akvákat együtt kezelni, mint a 10-20-30 literes - többnyire - kockákat külön és az 54 litereseket meg együtt a 2-300 literesekkel. Ráadásul 25 liter alatt elvileg nem is lehetne benne hal, ergo pont befér a garnélás/csigás kategóriába is. A halas kategória meg egyértelmű. Nem magyarázkodok, nekem teljesen mindegy a kategorizálás, úgysem nevezek, mert nincs mivel. Csak a logikát mutatom, ami alapján leírtam egy tippet.
2014. november 24., hétfő 22:12 |
|
|