|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 6:20
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
papó írta: unreal976 írta: Sziasztok! off, végre regiztem ide is, fiúknak pacsi, lányoknak puszi! on ahogy dexkill írja, szerintem teljesen korrekt és elfogadható.
szabó Üdv fórumon Lehetséges , hogy a hagyományos halas és sügéresből van a legtöbb. Mi lenen ha : 1 sügeres 2 vegyes halas 40 alatt garnélás -"nano " 40 felett növényes és egy nagy 250 felett vegyesen ..halas -növényes ..bár ez nem tudom , hogyan jön össze . akkor meg is vagyunk, hova küldjem a képeket?
|
2014. november 26., szerda 10:39 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: unreal976 írta: Sziasztok! off, végre regiztem ide is, fiúknak pacsi, lányoknak puszi! on ahogy dexkill írja, szerintem teljesen korrekt és elfogadható.
szabó Üdv fórumon Lehetséges , hogy a hagyományos halas és sügéresből van a legtöbb. Mi lenen ha : 1 sügeres 2 vegyes halas 40 alatt garnélás -"nano " 40 felett növényes és egy nagy 250 felett vegyesen ..halas -növényes ..bár ez nem tudom , hogyan jön össze . Szerintem teljesen jó csoportosítás Tapatalk-kal küldve az én C2105-el
_________________ Sólyom Gábor
|
2014. november 26., szerda 9:40 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
na ez teljesen jol hangzik papó
2014. november 26., szerda 9:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
unreal976 írta: Sziasztok! off, végre regiztem ide is, fiúknak pacsi, lányoknak puszi! on ahogy dexkill írja, szerintem teljesen korrekt és elfogadható.
szabó Üdv fórumon Lehetséges , hogy a hagyományos halas és sügéresből van a legtöbb. Mi lenen ha : 1 sügeres 2 vegyes halas 40 alatt garnélás -"nano " 40 felett növényes és egy nagy 250 felett vegyesen ..halas -növényes ..bár ez nem tudom , hogyan jön össze .
2014. november 26., szerda 8:56 |
|
|
unreal976
|
Sziasztok! off, végre regiztem ide is, fiúknak pacsi, lányoknak puszi! on ahogy dexkill írja, szerintem teljesen korrekt és elfogadható.
szabó
|
2014. november 26., szerda 1:04 |
|
|
dexkill
Csatlakozott: 2014. július 5., szombat 21:30 Hozzászólások: 155 Tartózkodási hely: Baranya megye
|
Barátaim! Már ezen is össze tudok vitatkozni? Ne már! A gyakorlatot és a tapasztalatot látva a következőt javaslom: Növényes "nano" (40 liter alatt) Növényes "normál" (41-100 liter) Növényes "nagy" (100 liter felett) Hagyományos halas Garnélás Szerintem a cél az, hogy minél többen érezzék azt, hogy helyük van a közösségben, helyük van a fórumon. Amit valaki kifogásolt, hogy a 40 liter nem nano... Valóban nem az. De egy 39 literes akvárium sosem fog tudni versenyezni egy 80 literessel. Viszont a sok (gondolom én, hogy sok) 54-63-65 literesen meg versenyezzen egymással, és a méretbeli előnyük miatt ne rontsák a 33-35 literesen esélyeit, illetve a költséghatékonyságuk miatt ne vegyél el az esélyt a 150-200 literesektől (vagy nagyobbaktól). Tovább a csak halas, csak garnélás akváriumok is nagyon szépek tudnak lenni, de a kifejezett sügéres versenyen kívül nem tudok másik lehetőségről, hogy pl. egy kevés növényes, barna vizű dél-amerikai biotop meg tudja mutatni magát. Vannak ennek is rajongói, és a hobbi fejlődése/fennmaradása céljából minden hobbistára szükség van, nem csak a növényesekre. Szerintem.
_________________ "Nincs kudarc, csak olyan siker, amiért még tenni kell."
|
2014. november 26., szerda 0:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
mmccannon írta: Na, hová küldhetem a képet, mert lefotóztam azt az egyet, ami van. Üdv a Fórumon Egyenlőre megtárgyalnánk a kategóriákat . ...
2014. november 25., kedd 23:16 |
|
|
mmccannon
|
Na, hová küldhetem a képet, mert lefotóztam azt az egyet, ami van. :-)
|
2014. november 25., kedd 23:03 |
|
|
zsotyi
|
Én egy mega kategóriát akarok magamnak Bécivel közösen.Na jó,még egy háromszázas kézmosót beengedünk hogy kilegyen a dobogó mindhárom helye... Viccen kívül: A nanot(legyen mondjuk mini,hogy ne vitatkozzunk) én is különvenném.Sztem valahol 30 liter körüli lehetne a határ,ez alatt többnyire ezek a kocka(cube) formájúak a jellemzőek. Aztán növényes nagy akik,biotópok és slussz.Minek agyonbonyolítani?Lezsűrizni,díjazni is jóval nagyobb feladat.Százasra ,mindenki megelégedésére úgysem lehet tenni,sértődés mindig lesz.Elsőnek én fogok,hogy a hollandomat egy kalap alá veszik majd egy "kavicsossal"... Tényleg a hollandot kifelejtettem
_________________ ,
|
2014. november 25., kedd 22:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
2014. november 25., kedd 21:53 |
|
|