|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 11:01
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Nem szabad egymást bántani .. rövid az élet ... Még szép , hogy mindenki nyerni szeretne , ... azért verseny
2014. november 28., péntek 13:39 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
Molroth írta: novenyesakvariumok írta: minden szentnek maga fele hajlik a keze. ha a javaslatokat megnezem amit javasoltatok, utana meg megnezem a naplokat, egyertelmu osszefugges lathato a javaslat es a sajat akvarium kozott. joparan a hatarokkal akarjak az eselyeiket javitani, ha mar hasznalhatot nem alkottak. ki latott mar 60 literes nanot???? jo hogy nem 63 akkor meg a 60x30x35 is beleferne, ami a vilag mas reszen standard meret, de hogy nano... kapjatok mar ossze magatokat, a cel jo, szinvonalas versenyt csinalni, nem hazavinni a szponzori dijakat.
igy folytatjatok mehettek politikusnak Azért arra kíváncsi lennék, hogy hol lett az leírva, hogy 60 literes nano?!?!?!?!?!?!? Olvasod is a fórum bejegyzéseket, vagy csak átfutod? épp írni akartam.
|
2014. november 28., péntek 9:21 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
novenyesakvariumok írta: minden szentnek maga fele hajlik a keze. ha a javaslatokat megnezem amit javasoltatok, utana meg megnezem a naplokat, egyertelmu osszefugges lathato a javaslat es a sajat akvarium kozott. joparan a hatarokkal akarjak az eselyeiket javitani, ha mar hasznalhatot nem alkottak. ki latott mar 60 literes nanot???? jo hogy nem 63 akkor meg a 60x30x35 is beleferne, ami a vilag mas reszen standard meret, de hogy nano... kapjatok mar ossze magatokat, a cel jo, szinvonalas versenyt csinalni, nem hazavinni a szponzori dijakat.
igy folytatjatok mehettek politikusnak Azért arra kíváncsi lennék, hogy hol lett az leírva, hogy 60 literes nano?!?!?!?!?!?!? Olvasod is a fórum bejegyzéseket, vagy csak átfutod?
2014. november 28., péntek 6:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
novenyesakvariumok írta: hogy ne csak negativ legyek, a javaslatom a kovetkezo: Papoek eldontik, mivel ok a verseny szervezoi. Akkor jó egy verseny ha a feltételeket mindenki egyenlőnek érzi . Azért tettem fel a kérdést és hétvégéig nyitva is hagyom
2014. november 27., csütörtök 20:58 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
hogy ne csak negativ legyek, a javaslatom a kovetkezo: Papoek eldontik, mivel ok a verseny szervezoi.
|
2014. november 27., csütörtök 19:46 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
minden szentnek maga fele hajlik a keze. ha a javaslatokat megnezem amit javasoltatok, utana meg megnezem a naplokat, egyertelmu osszefugges lathato a javaslat es a sajat akvarium kozott. joparan a hatarokkal akarjak az eselyeiket javitani, ha mar hasznalhatot nem alkottak. ki latott mar 60 literes nanot???? jo hogy nem 63 akkor meg a 60x30x35 is beleferne, ami a vilag mas reszen standard meret, de hogy nano... kapjatok mar ossze magatokat, a cel jo, szinvonalas versenyt csinalni, nem hazavinni a szponzori dijakat.
igy folytatjatok mehettek politikusnak
|
2014. november 27., csütörtök 19:37 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nebula írta: ezt értem, de miért a 40 liter böki a szemed? Talán csak annyi lehet az oka mert évekig 42 literben akvarizáltan... És az nem nanó kategória, de mint írtam ez csak az én véleményem. Szerintem ezzel zárjuk is le a témát.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. november 27., csütörtök 19:19 |
|
|
gézsé
Csatlakozott: 2014. november 26., szerda 21:43 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Bonyhád
|
papó írta: gézsé írta: papó írta: gézsé írta: Üdv mindenkinek! Anyám ! De régen jártál erre Üdv! Kérdés:Van e azzal kapcsolatban valami kikötés, hogy ha a másik akvakertészes versenyen nevezem az akváriumom?Vagy ez gáz lenne? Úgy értem etikus .....vagy nem foglalkoztok vele? MIért ne lenne etikus a HAC on való részvételre való nevezés és az itteni indulás ? Ott zsűri dönt itt pedig Ti lesztek a zsűri . Kimondottan érdekes lenne , hogy találkozik - e a két megmérettetés elbírálása Ez igazán szimpatikus hozzáállás
|
2014. november 27., csütörtök 19:08 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
gézsé írta: papó írta: gézsé írta: Üdv mindenkinek! Anyám ! De régen jártál erre Üdv! Kérdés:Van e azzal kapcsolatban valami kikötés, hogy ha a másik akvakertészes versenyen nevezem az akváriumom?Vagy ez gáz lenne? Úgy értem etikus .....vagy nem foglalkoztok vele? Ezen a fórumon is meg van hirdetve a HAC
_________________ K.Tamás
|
2014. november 27., csütörtök 19:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
gézsé írta: papó írta: gézsé írta: Üdv mindenkinek! Anyám ! De régen jártál erre Üdv! Kérdés:Van e azzal kapcsolatban valami kikötés, hogy ha a másik akvakertészes versenyen nevezem az akváriumom?Vagy ez gáz lenne? Úgy értem etikus .....vagy nem foglalkoztok vele? MIért ne lenne etikus a HAC on való részvételre való nevezés és az itteni indulás ? Ott zsűri dönt itt pedig Ti lesztek a zsűri . Kimondottan érdekes lenne , hogy találkozik - e a két megmérettetés elbírálása
2014. november 27., csütörtök 18:17 |
|
|