Azt hiszem aktuálisabb mint valaha .
Olvassátok szeretettel és ez Tisztelt D. Zs nek is szól :
Tisztel pályázók !
Lehet kicsit hivatalosnak tűnik ez a megszólítás , de mégis csak jobb mint a "helló skacok".
A meghirdetett versenyre nagyon sok szép akvárium nevezése érkezett .
Van a nevezettek között sok profi és kevésbé profi akvárium.
Egy valamit mindegyik fotó sugároz.
Olyan emberek neveztek a versenyre ,akik szeretik a közösséget megbecsülik és elfogadják a másik ember véleményét és imádják a természetet.Egy versengésnek mindig az inspiráció az egyik hajtóeleme .
A mi inspirációnk a természet egy pillanatának a megörökítése.
Az az életérzés amit a természet csodálata kivált minden egyes akvaristából.
Ha a magam gyönyörűségére csodálatosat alkottam, de kiviszem a nagyközönség elé , akkor át kell tudjam adni azt az érzést, amit én éreztem alkotás közben.
Át kell tudjam adni azt a természet csodálatot ,amit én éreztem mikor is létrehoztam az alkotásomat.
Ez mindnyájatoknak sikerült !
A mai naptól kezdve mind művészek vagytok !
A festő az ecsettel a szobrász a vésőjével alkot.
Ti a csipesszel az ollóval.
Mindegyik művész azt az érzést próbálja továbbadni amit az adott pillanatban megörökítendőnek ítélt.
Mennyivel nehezebb az akvaristának a helyzete , hiszen a pillanatnyi hangulatának a megörökítése egy olyan közegre hagyatkozik , mely mozgásban van.
Mit tudott volna alkotni vajon Munkácsy Mihály , ha úgy kellett volna a képeit megfesteni , hogy hogyan fog kinézni Krisztus szakálla Pilátus előtt az "ecce homo" festményen előtt ,mondjuk fél év múlva..
Aki elküldte a nevezését az felnőtt ahhoz, hogy a fórumtársai esetleges kritikákat is elfogadja.
Aki nem kíváncsi a mi közösségünk véleményére ez egészen biztosa nem nevezett .....
Akinek nem készült el az akváriuma az "gyúrhat" a következő versenyre , hiszen ez az egész a kölcsönös megbecsülésről és hobbi tiszteletéről szól.
Aki nem vette a fáradságot egy kép elküldésére az pedig így járt.
Minden egyes nevezés örömet okoz a fórum közösségének a fórumtársaknak,. hiszen az egyéni siker a legtöbb esetben közös öröm.
Kérlek benneteket tisztelettel , megfontoltsággal pontozzátok mások alkotását.Sok sikert.
Máris várunk benneteket a következő versenyen ...
Tropicalfish csap