|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 22:19
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
friz74
|
Szia Papó! Nagy örömmel olvastam a hozzászólásodat, igazán jól estek a szavaid! Nekem ez az első növényes akváriumom, a maga tanulságaival, az elkövetett hibáival, a folyamatos algaháborúval. De mégis, amikor belépek a szobába, azt érzem, hogy igen-ezt én hoztam össze, én dolgoztam vele, és órákig képes vagyok bámulni, mert nekem gyönyörű! Amikor örülök, mint egy sz@ros gyerek, hogy ma megláttam egy kis helenát, ami nálam született, hogy már van 3 petés garnim, és a halaim folyton kajáért könyörögnek! És igen! Ezért is neveztem az akváriumot, hogy hátha másoknak is jól esik rånézni, és ha picit is azt érzik, amit én, már megérte! Mind művészek vagyunk-ez nagyon jól esett! Mert kicsit annak érzem magam, bár még messze vagyok a nagyoktól. De minden héten a vízcseréknél kicsit alkotok az ollómmal és a csipeszemmel. A buszon a következő scape jár a fejemben, és teljesen kikapcsol a heti meló után! Köszönöm!
|
2015. január 13., kedd 16:09 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: Olvastam én is a hszt. Szegény embereke nem igazán a való világban él az tuti. Mindenhol minden versenyen a közönség dönt. És ez a legtisztább dolog ha nincs befolyásolva a szavazás...? Lásd X-Factor főleg a Rising Star stb... Dézéván-dézéván ennye-bennye... Nagyon sajnálom én is ... Na szóval ha valakinek véleménye van azt ott mondja ki ahova való. Ne máshol hirdesse az igét! Viszont nagyon tisztelem a GA csapatát, hogy egy önálló topicban hírül tette. Igen le a kalappal a GA előtt . Ha nem a feszültséget akarta volna szítani az emberünk , akkor elsősorban ide ír és hozza a javaslatait . . Erre való ez a a topic is többek között .. Nem teszi rá papára a telefonkagylót , hanem elmondja mi is a világfájdalma vagy dz1 kezdeményez beszélgetést. Az ilyen embert el kell felejteni . Papa jól fogalmazta meg : " Olyan emberek neveztek a versenyre ,akik szeretik a közösséget megbecsülik és elfogadják a másik ember véleményét . Végre a két akvakertész csapat kezd egymásra találni , átjárhatóak a különböző fórumok . A srác csupán kavarni szertett volna , feszültséget újra a két csapat között. Mint azt Viktor írta : 2015 a pozitív energia éve Legyen így ! Sőt . Ha lemegy ez a verseny a két csapat azonos feltételek mellett /azonos akváriumok és a többi / hívja ki egymást egy lovagias párbajra
|
2015. január 12., hétfő 23:34 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
nyilván minden kategóriában szeretnék pontozni, ha már egyszer pontozásra adom a fejem. jó ez így.
|
2015. január 12., hétfő 22:11 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Szerintem ok
Küldve az én D5503-emről
2015. január 12., hétfő 21:42 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
gézsé írta: papó írta: gézsé írta: Üdv Papó!
Egy dolog nem egészen világos a szavazással kapcsolatban.
Idézem: Minden versenyző 5 pályaműre szavazhat. Minden akváriumot három szempont szerint kell elbírálni . Úgy mint :Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép: adható pontszám maximum : 100 pont Kreativitás, eredetiség : adható pontszám maximum : 25pont A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : adható pontszám maximum : 25 pont"
Tehát a versenyző a saját kategóriájából szavazhat (pontozhat)5 pályaműre, vagy az ötféle kategóriából egy egyre?
Bocsi ha túl értetlen vagyok! Gondolkoztam én is azon , hogy szűkítsük - e le egy kategóriára a szavazást . Ellenben mi van akkor ha megtetszik egy garnélás nanó akvárium ? Ne szavazhass ? Úgy gondolom miért ne kalandozzon a bíráló az akváriumok között . Nem jól gondolkodtam ? Vagyis bármely kategóriában amiben megtetszik valami,pontozhatok 5 akváriumot. Így OK szerintem. Igen erre gondolok , már ha szerintetek is jó így .
2015. január 12., hétfő 21:38 |
|
|
gézsé
Csatlakozott: 2014. november 26., szerda 21:43 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Bonyhád
|
papó írta: gézsé írta: Üdv Papó!
Idézem: Minden versenyző 5 pályaműre szavazhat. Minden akváriumot három szempont szerint kell elbírálni . Úgy mint :Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép: adható pontszám maximum : 100 pont Kreativitás, eredetiség : adható pontszám maximum : 25pont A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : adható pontszám maximum : 25 pont"
Tehát a versenyző a saját kategóriájából szavazhat (pontozhat)5 pályaműre, vagy az ötféle kategóriából egy egyre?
Bocsi ha túl értetlen vagyok! Gondolkoztam én is azon , hogy szűkítsük - e le egy kategóriára a szavazást . Ellenben mi van akkor ha megtetszik egy garnélás nanó akvárium ? Ne szavazhass ? Úgy gondolom miért ne kalandozzon a bíráló az akváriumok között . Nem jól gondolkodtam ? Vagyis bármely kategóriában amiben megtetszik valami,pontozhatok 5 akváriumot. Így OK szerintem.
|
2015. január 12., hétfő 21:31 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Jo igy szerintem minden ahogy van , aki gyülölködni akar az ugyis talál megyának valami kivetnivalót . Nem kötelező nevezni .
Küldve az én D5503-emről
2015. január 12., hétfő 21:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
gézsé írta: Üdv Papó!
Bocsi ha túl értetlen vagyok! Gondolkoztam én is azon , hogy szűkítsük - e le egy kategóriára a szavazást . Ellenben mi van akkor ha megtetszik egy garnélás nanó akvárium ? Ne szavazhass ? Úgy gondolom miért ne kalandozzon a bíráló az akváriumok között . Nem jól gondolkodtam ?
2015. január 12., hétfő 21:21 |
|
|
gézsé
Csatlakozott: 2014. november 26., szerda 21:43 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Bonyhád
|
Üdv Papó!
Bocsi ha túl értetlen vagyok!
|
2015. január 12., hétfő 21:17 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Mindenesetre ez visszajelzés, és a szavazatok leadásán még lehet korrigálni. Pl: - aki nevez a versenyre köteles szavazatot leadni, és a sajátjára nem szavazhat - a szavazásnál fel kell tüntetni a nevét, nicknevét, lakhelyét is Miért nem szavazhat ? Az csak egy szavazat , ezzel még nem lehet nyerni .. Eldönti mindenki magában ... Mondom egyetlen egy volt ilyen tavaly . A szavazásnál tudom ki szavaz , az E-mail címről ahonnan küldték a nevezést . Ez pont elég . Ha van más ötlet , akkor jöhet .. Néha csak 1 szavazaton múlik, hogy hol végez.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 12., hétfő 21:04 |
|
|