Szerző |
Üzenet |
gézsé
Csatlakozott: 2014. november 26., szerda 21:43 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Bonyhád
|
papó írta: SzalkaiRobi írta: Elküldtem én is PS: Köszönöm a lehetőséget , meg is jött a visszaigazolás ! Sok sikert . Gyűlnek rendesen az akváriumok . Ami érdekes az a sügéresek hozzá állása Pedig ,már nagyon kíváncsi lennék egy igazán szép sügeresre!!!!
|
2015. január 19., hétfő 21:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SzalkaiRobi írta: Elküldtem én is PS: Köszönöm a lehetőséget , meg is jött a visszaigazolás ! Sok sikert . Gyűlnek rendesen az akváriumok . Ami érdekes az a sügéresek hozzá állása
2015. január 19., hétfő 21:08 |
|
|
SzalkaiRobi
|
Elküldtem én is PS: Köszönöm a lehetőséget , meg is jött a visszaigazolás !
|
2015. január 19., hétfő 20:38 |
|
|
Beni
Csatlakozott: 2014. december 28., vasárnap 21:57 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Közben megjött a másodikról is, köszönöm.
|
2015. január 16., péntek 18:12 |
|
|
Beni
Csatlakozott: 2014. december 28., vasárnap 21:57 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
papó írta: Beni írta: Küldtem 2 nevezést, kapok majd róla visszajelzést? Szavazni miért csak 5 akváriumra lehet majd? Én szívesen végigpontoznám az összes növényest (sügéreshez nem értek)... Küldtünk visszajelzést . Azóta már bizonyosan megkaptad . Sajnos csak 5 akváriumot tudsz értékeli , de mint tavaly kiértékeljük a verseny után az akváriumokat . Csak 1-ről kaptam visszajelzést.
|
2015. január 16., péntek 12:18 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Beni írta: Küldtem 2 nevezést, kapok majd róla visszajelzést? Szavazni miért csak 5 akváriumra lehet majd? Én szívesen végigpontoznám az összes növényest (sügéreshez nem értek)... Küldtünk visszajelzést . Azóta már bizonyosan megkaptad . Sajnos csak 5 akváriumot tudsz értékeli , de mint tavaly kiértékeljük a verseny után az akváriumokat .
2015. január 16., péntek 10:51 |
|
|
Beni
|
Küldtem 2 nevezést, kapok majd róla visszajelzést? Szavazni miért csak 5 akváriumra lehet majd? Én szívesen végigpontoznám az összes növényest (sügéreshez nem értek)...
|
2015. január 16., péntek 7:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molroth írta: Szarkazmus on: No bedobtam én is a "verseny fotómat", hátha sikerül megbundázni a versenyt. Szarkazmus vége! Sok sikert minden indulónak és győzzön a jobb! Erről jut eszembe , kellene majd egy önként jelentkező a pontozáshoz mint tavaly . Egy tettestárs
2015. január 13., kedd 21:47 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
friz74 írta: Szia Papó! Nagy örömmel olvastam a hozzászólásodat, igazán jól estek a szavaid! Nekem ez az első növényes akváriumom, a maga tanulságaival, az elkövetett hibáival, a folyamatos algaháborúval. De mégis, amikor belépek a szobába, azt érzem, hogy igen-ezt én hoztam össze, én dolgoztam vele, és órákig képes vagyok bámulni, mert nekem gyönyörű! Amikor örülök, mint egy sz@ros gyerek, hogy ma megláttam egy kis helenát, ami nálam született, hogy már van 3 petés garnim, és a halaim folyton kajáért könyörögnek! És igen! Ezért is neveztem az akváriumot, hogy hátha másoknak is jól esik rånézni, és ha picit is azt érzik, amit én, már megérte! Mind művészek vagyunk-ez nagyon jól esett! Mert kicsit annak érzem magam, bár még messze vagyok a nagyoktól. De minden héten a vízcseréknél kicsit alkotok az ollómmal és a csipeszemmel. A buszon a következő scape jár a fejemben, és teljesen kikapcsol a heti meló után! Köszönöm! Pontosan ugyan azt érzem amit Te az akváriumaim előtt De ha jönnek a srácok a boltba és képen mutatják az akváriumaikat , nagyon pozitív tud lenni . Mint az egész hobbink összességében .
2015. január 13., kedd 21:46 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Szarkazmus on: No bedobtam én is a "verseny fotómat", hátha sikerül megbundázni a versenyt. Szarkazmus vége! Sok sikert minden indulónak és győzzön a jobb!
2015. január 13., kedd 21:45 |
|
|