|
Pontos idő: 2024. november 10., vasárnap 6:20
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
tibicuk írta: Csak a félreértések elkerülése végett. Gábor kifejezett kérésére adtam be 3 akváriumot a versenyre.(más-más néven) Igaz , kibicnek kívül a helye , de jogos a három akvárium szerepeltetése , sőt el is várjuk . Itt ugyan is nem versenyeztetted az akváriumaidat .
|
2015. február 2., hétfő 10:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
tibicuk írta: Csak a félreértések elkerülése végett. Gábor kifejezett kérésére adtam be 3 akváriumot a versenyre.(más-más néven) De mi a baj ezzel ? Fentebb megbeszéltük .. Miért kellene bárkit bármire kényszeríteni ?
2015. február 2., hétfő 10:22 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Csak a félreértések elkerülése végett. Gábor kifejezett kérésére adtam be 3 akváriumot a versenyre.(más-más néven)
2015. február 2., hétfő 10:12 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ahogy nézem időpont változás történt a szavazásnál
"Szavazatokat 2015. febr. 15.-től lehet leadni. Szavazatok lezárása 2015 március 01."
_________________ K.Tamás
|
2015. január 31., szombat 21:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Cop írta: Sziasztok! Kedves Szervezők felé lenne egy kérdésem, kérésem nagybátyám nevében, aki munka miatt most nem tudja ezt a kérdést feltenni ide. Ha a nevezés már megtörtént korábban, de azóta állítólag sikerült sokkal jobban összerakni az akváriumot, illetve sokkal jobb képet készíteni róla (nem láttam még), akkor van- e lehetősége arra, hogy beküldjön egy másik képet, az előzőleg nevezett helyet. A határidő lejártának közelsége miatt előre is köszönöm gyors válaszotokat! Persze .. az csak mindenkinek jó , ha jobb a kép. Küldjétek és kicserélem a képet .
2015. január 30., péntek 18:54 |
|
|
Cop
|
Sziasztok! Kedves Szervezők felé lenne egy kérdésem, kérésem nagybátyám nevében, aki munka miatt most nem tudja ezt a kérdést feltenni ide. Ha a nevezés már megtörtént korábban, de azóta állítólag sikerült sokkal jobban összerakni az akváriumot, illetve sokkal jobb képet készíteni róla (nem láttam még), akkor van- e lehetősége arra, hogy beküldjön egy másik képet, az előzőleg nevezett helyet. A határidő lejártának közelsége miatt előre is köszönöm gyors válaszotokat!
|
2015. január 30., péntek 16:50 |
|
|
Matyi
|
Üdv mindenkinek. Én tavaly sem szavaztam a saját akváriumomra mert nem tartom sportszerűnek. Valahol sajnáltam, hogy csak 5 akváriumra lehet szavazni nem pedig mindegyiket rangsorolni. Megpróbáltam indokolni a döntésemet és építő kritikát, tanácsot adni, nem kevés idő de reményeim szerint nem felesleges egymásra szánni pár mondatot. Remélem idén jobban odafigyel mindenki a kép elkészítésének módjára és minőségére, hiszen itt sokat dob a látvány.
|
2015. január 29., csütörtök 22:06 |
|
|
Pupu
|
Mexx2 írta: nebula írta: Pupu írta: Lehet hülyeség, de mivel 5 kategória van és 5 szavazatot lehet leadni, nem lenne igazságos ha mindenki 1-1 kategóriába szavazhat? Mert aki saját kategóriában indul értelemszerűen nem fog szavazni az ő akváriumánál jobb alkotásra, hiába az jobb. De így elkerülhető lenne ez, hisz én pl 4 másik kategóriában nem vagyok "jártas" így igazságosan szavazhatok a nekem tetsző akváriumokra. (Persze ettől függetlenül is ha saját kategóriában is szavazok nem célom a lehúzás, mert minek? Csak a könnyebb kifejezés érdekében fogalmaztam így az előző mondatomban) Vélemény? ezt a felvetést nem is értem. mi az, hogy nem fog szavazni a sajátjánál jobbra? hol számít ez? ez még mindig csak egy szavazó szavazata. a többiek pedig másra fognak szavazni vagy nem szavazni, így ez nem sokat számít. simán csak az legyen, hogy minden kategóriában kötelező szavazni, aki nem teszi, annak kiesik a szavazata a többiben. Így is lesz kivéve az, hogy 5 szavazatból 1-et a saját csoportodban kell leadni. Hogy véletlenül se forduljon elő, hogy más csoportokban egyáltalán vagy kevesen szavaznak és nem lehet eredményt kihíretni. Az ötletemmel ez volt a célom, Mexx-nek sikerült jól befogalmaznia, nekem nem ment
|
2015. január 29., csütörtök 21:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
nebula írta: Pupu írta: Lehet hülyeség, de mivel 5 kategória van és 5 szavazatot lehet leadni, nem lenne igazságos ha mindenki 1-1 kategóriába szavazhat? Mert aki saját kategóriában indul értelemszerűen nem fog szavazni az ő akváriumánál jobb alkotásra, hiába az jobb. De így elkerülhető lenne ez, hisz én pl 4 másik kategóriában nem vagyok "jártas" így igazságosan szavazhatok a nekem tetsző akváriumokra. (Persze ettől függetlenül is ha saját kategóriában is szavazok nem célom a lehúzás, mert minek? Csak a könnyebb kifejezés érdekében fogalmaztam így az előző mondatomban) Vélemény? ezt a felvetést nem is értem. mi az, hogy nem fog szavazni a sajátjánál jobbra? hol számít ez? ez még mindig csak egy szavazó szavazata. a többiek pedig másra fognak szavazni vagy nem szavazni, így ez nem sokat számít. simán csak az legyen, hogy minden kategóriában kötelező szavazni, aki nem teszi, annak kiesik a szavazata a többiben. Így is lesz kivéve az, hogy 5 szavazatból 1-et a saját csoportodban kell leadni. Hogy véletlenül se forduljon elő, hogy más csoportokban egyáltalán vagy kevesen szavaznak és nem lehet eredményt kihíretni.
_________________ K.Tamás
|
2015. január 29., csütörtök 18:10 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
Pupu írta: Lehet hülyeség, de mivel 5 kategória van és 5 szavazatot lehet leadni, nem lenne igazságos ha mindenki 1-1 kategóriába szavazhat? Mert aki saját kategóriában indul értelemszerűen nem fog szavazni az ő akváriumánál jobb alkotásra, hiába az jobb. De így elkerülhető lenne ez, hisz én pl 4 másik kategóriában nem vagyok "jártas" így igazságosan szavazhatok a nekem tetsző akváriumokra. (Persze ettől függetlenül is ha saját kategóriában is szavazok nem célom a lehúzás, mert minek? Csak a könnyebb kifejezés érdekében fogalmaztam így az előző mondatomban) Vélemény? ezt a felvetést nem is értem. mi az, hogy nem fog szavazni a sajátjánál jobbra? hol számít ez? ez még mindig csak egy szavazó szavazata. a többiek pedig másra fognak szavazni vagy nem szavazni, így ez nem sokat számít. simán csak az legyen, hogy minden kategóriában kötelező szavazni, aki nem teszi, annak kiesik a szavazata a többiben.
|
2015. január 29., csütörtök 17:26 |
|
|