Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Pendulum írta: papó írta: Nos lassan lezárul a nevezés az idei versenyre . Eddig több mint 100 akvárium fényképével jelentkeztetek a megmérettetésre . Egy pár ősz hajszállal az idén is gazdagabb lettem . A tét igen nagy volt , hiszen ha kevés a jelentkező akkor a szponzorok mit is fognak a jövőben támogatni . Szerencsére sokan megértettétek a hogy a nevezés nem csak az egyénről szól hanem a közösségről Ha én magam szerepelek , az egész hazai akvarisztikát is képviselem a részvételemmel . Ha a mostani akváriumod számodra nem tökéletes akkor is megmutatod a közösségnek , hiszen azzal ha részt veszel a versenyen , hozzájárulsz a verseny jövőbeli fennmaradásához . Amennyiben a versenyt a szponzorok sikeresnek ítélik a jövőben is szívesen támogatják . Csodálatos akváriumok születtek , hihetetlen mennyire kreatív a hazai akvarisztikai közeg . Külön elismerés illeti azokat az akvaristákat akik a nemrégen lezajlott HAC verseny után ide is elküldték az akváriumaik fotóit , hiszen itt a nevezőknek vagy tetszik az akváriumuk vagy nem . Lehet borul a sorrend ? Vagy itt is jó helyeken tudnak végezni ? Nemsokára megtudjuk Végül lett elég nevező egy garnélás kategória elindításához? Kevés garnélás érkezett , de majd valahogy megoldjuk.
2015. február 3., kedd 18:58 |
|
|
jack
|
papó írta: Nos lassan lezárul a nevezés az idei versenyre . Eddig több mint 100 akvárium fényképével jelentkeztetek a megmérettetésre . Egy pár ősz hajszállal az idén is gazdagabb lettem . A tét igen nagy volt , hiszen ha kevés a jelentkező akkor a szponzorok mit is fognak a jövőben támogatni . Szerencsére sokan megértettétek a hogy a nevezés nem csak az egyénről szól hanem a közösségről Ha én magam szerepelek , az egész hazai akvarisztikát is képviselem a részvételemmel . Ha a mostani akváriumod számodra nem tökéletes akkor is megmutatod a közösségnek , hiszen azzal ha részt veszel a versenyen , hozzájárulsz a verseny jövőbeli fennmaradásához . Amennyiben a versenyt a szponzorok sikeresnek ítélik a jövőben is szívesen támogatják . Csodálatos akváriumok születtek , hihetetlen mennyire kreatív a hazai akvarisztikai közeg . Külön elismerés illeti azokat az akvaristákat akik a nemrégen lezajlott HAC verseny után ide is elküldték az akváriumaik fotóit , hiszen itt a nevezőknek vagy tetszik az akváriumuk vagy nem . Lehet borul a sorrend ? Vagy itt is jó helyeken tudnak végezni ? Nemsokára megtudjuk Köszi Papa mindent .
|
2015. február 2., hétfő 23:43 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nos lassan lezárul a nevezés az idei versenyre . Eddig több mint 100 akvárium fényképével jelentkeztetek a megmérettetésre . Egy pár ősz hajszállal az idén is gazdagabb lettem . A tét igen nagy volt , hiszen ha kevés a jelentkező akkor a szponzorok mit is fognak a jövőben támogatni . Szerencsére sokan megértettétek a hogy a nevezés nem csak az egyénről szól hanem a közösségről Ha én magam szerepelek , az egész hazai akvarisztikát is képviselem a részvételemmel . Ha a mostani akváriumod számodra nem tökéletes akkor is megmutatod a közösségnek , hiszen azzal ha részt veszel a versenyen , hozzájárulsz a verseny jövőbeli fennmaradásához . Amennyiben a versenyt a szponzorok sikeresnek ítélik a jövőben is szívesen támogatják . Csodálatos akváriumok születtek , hihetetlen mennyire kreatív a hazai akvarisztikai közeg . Külön elismerés illeti azokat az akvaristákat akik a nemrégen lezajlott HAC verseny után ide is elküldték az akváriumaik fotóit , hiszen itt a nevezőknek vagy tetszik az akváriumuk vagy nem . Lehet borul a sorrend ? Vagy itt is jó helyeken tudnak végezni ? Nemsokára megtudjuk
2015. február 2., hétfő 21:21 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: Mexx2 írta: Ki kifogásolná? Ne magadból indulj ki Mexx Nem is magamra értettem, csak azért kérdeztem, hogy valaki felemelte a hangját emiatt? Ettől függetlenül én támogatnám is, hogy több akvárium 1 név alatt legyen feltüntetve, mivel van aki nem tud meglenni egy akváriummal neki többre van szüksége.
_________________ K.Tamás
|
2015. február 2., hétfő 19:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: Mexx2 írta: Ki kifogásolná? Nem magadból indulj ki Mexx Békesség és nyugalom van
2015. február 2., hétfő 18:58 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Mexx2 írta: Ki kifogásolná? Ne magadból indulj ki Mexx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tibicuk 2015. február 2., hétfő 19:02-kor.
|
2015. február 2., hétfő 18:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: tibicuk írta: ....csak mert ha valakinek kifogása lenne. Amúgy Gábor,hogy meghívtál,örömmel tettem és megtiszteltetésnek vettem. papó írta: De mi a baj ezzel ? Fentebb megbeszéltük .. Miért kellene bárkit bármire kényszeríteni ? Ki kifogásolná? bárki
2015. február 2., hétfő 17:10 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: ....csak mert ha valakinek kifogása lenne. Amúgy Gábor,hogy meghívtál,örömmel tettem és megtiszteltetésnek vettem. papó írta: De mi a baj ezzel ? Fentebb megbeszéltük .. Miért kellene bárkit bármire kényszeríteni ? Ki kifogásolná?
_________________ K.Tamás
|
2015. február 2., hétfő 16:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: ....csak mert ha valakinek kifogása lenne. Amúgy Gábor,hogy meghívtál,őrömmel tettem és megtiszteltetésnek vettem. papó írta: De mi a baj ezzel ? Fentebb megbeszéltük .. Miért kellene bárkit bármire kényszeríteni ? Ez egy teljesen más típusú verseny mint a többi , hiszen a társak mondanak véleményt az alkotásodról. Igen nagy bátorság kellett tehát a nevezéshez . Pláne több akváriummal ...
2015. február 2., hétfő 12:06 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
....csak mert ha valakinek kifogása lenne. Amúgy Gábor,hogy meghívtál,örömmel tettem és megtiszteltetésnek vettem. papó írta: De mi a baj ezzel ? Fentebb megbeszéltük .. Miért kellene bárkit bármire kényszeríteni ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tibicuk 2015. február 2., hétfő 12:24-kor.
|
2015. február 2., hétfő 11:53 |
|
|