|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 11:35
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
unreal976 írta: Sziasztok! Most már mindent tudok! Hétvégén intézem a szavazatokat, nehéz lesz! Szabó K. Csak nyugodtan , van még idő ..
2015. február 14., szombat 17:16 |
|
|
unreal976
|
Sziasztok! Most már mindent tudok! Hétvégén intézem a szavazatokat, nehéz lesz! Szabó K.
|
2015. február 14., szombat 0:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon jók a szöveges érékelések . Bizonyosan mindenkinek fog tetszeni ...
2015. február 13., péntek 9:52 |
|
|
Beni
Csatlakozott: 2014. december 28., vasárnap 21:57 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Ment a szavazás!
|
2015. február 12., csütörtök 21:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ezúton biztatok mindenkit a szöveges értékelésre is . Ha aláírjátok névvel jelenik meg ha nem akkor pedig névvel az akváriumok alatt . Tehát most anonim elmondhatjátok a véleményeteket . Pár vélemény már érkezett és el kell mondjam nagyon tanulságos és szakszerű.
2015. február 12., csütörtök 12:29 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Beni írta: Összpontszámot írjunk, vagy szempontokként? Megvagyok egyébként a 10 értékeléssel, de holnap még mindenképp átnézem a listámat, mert a pontokat összeadva 2 holtversenyt is csináltam az első 2 (azaz 4) helyre. Szempontonként kellene írni az értékeléseket . Ha lehet jöhet szöveges is .. akár anonim értékelés akár aláírt ... Ha azt akarod , hogy nevesítve legyen a vélemény akkor írd alá , ha nincs aláírás akkor anonim marad
2015. február 11., szerda 22:54 |
|
|
Beni
Csatlakozott: 2014. december 28., vasárnap 21:57 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Összpontszámot írjunk, vagy szempontokként? Megvagyok egyébként a 10 értékeléssel, de holnap még mindenképp átnézem a listámat, mert a pontokat összeadva 2 holtversenyt is csináltam az első 2 (azaz 4) helyre.
|
2015. február 11., szerda 22:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Pendulum írta: papó írta: Pendulum írta: papó írta: Molroth írta: papó írta: Az ellenőrző e-mail cím : cerkalali@gmail.comIde csak a szavazatokat küldjétek ellenőrzés céljából . Tóth Lajos fogja /jack / ellenőrizni a szavazatokat . A szöveges értékeléseket és a szavazatokat a kato.attila@tropicalfish.hu ra várjuk úgy mint a nevezéseket . Akkor, csak hogy tiszta legyen nekem is. Összesen 5 db akváriumra lehet szavazni, ez kategóriánként egyet jelent, vagy szabadon választható? Egy emailben kell elküldeni az öt szavazatot? Mától már lehet küldeni, vagy a kiírás szerinti február 15-ét meg kell várni? Hajrá mindenki! Tehát 5 akváriumra lehet szavazni , szabadon választható az akvárium . Minden akváriumot három szempont szerint kell elbírálni . Úgy mint : Az egész akváriumra alkotott benyomás, összkép: adható pontszám maximum : 100 pont Kreativitás, eredetiség : adható pontszám maximum : 25pont A halak, és a berendezés harmóniája összhangja : adható pontszám maximum : 25 pont Ha magadra adod a szavazatodat az a szavazat elvész . Mindkét helyre el kel küldeni a szavazatokat , de ha lehet -ez csak kérés - a szöveges értékelésedet csak a kato.attila@tropicalfish.hue-mail címre . Én most elvesztem... Kategóriánként 5 akvárium, vagy összesen 5, kategóriától függetlenül? Volt szó arról is, hogy lehet az összesben 5 akváriumra, most pedig nem tudom máshogy érteni, mint hogy összesen 5 akváriumra szavazhatok. Igen ez tavaly is így volt .. Összesen öt akváriumra lehet szavazni . Ígérem az utolsó értetlenkedő kérdésem... : Tehát választanom kell egy kategóriát, pl 150 liter felett, és ki kell választanom ott 5(10) akváriumot, vagy lehet úgy is, hogy 3 sügéres, és két 0-40 literig kategóriás akváriumra szavazok? Így van ahogy írod .. Arra szavazol ami tetszik a tetszőleges kategóriában Annyiszor 5 akváriumra szavazhatsz ahány akváriummal indultál . Természetesen ha van még kérdésed akkor ne habozz ....
2015. február 11., szerda 21:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: papó írta: Két akvárium , két szavazati jog . .. .....jéééé,én akkor 15 akváriumra szavazhatok? de más néven vannak az akik,de természetesen mindenki tudja,hogy az enyém. Így van
2015. február 11., szerda 20:59 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
papó írta: Két akvárium , két szavazati jog . .. .....jéééé,én akkor 15 akváriumra szavazhatok? de más néven vannak az akik,de természetesen mindenki tudja,hogy az enyém.
2015. február 11., szerda 20:57 |
|
|