|
Pontos idő: 2024. december 22., vasárnap 6:46
|
A 2014 es év akváriuma versennyel kapcsolatos kérdések
Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Hogy halad a szavazás,és az összesítés? Lesz eredmény 8-án?
Aki még nem adta le,holnapig még megteheti.
2015. február 28., szombat 8:30 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
SlyChocolate írta: Srácok nem irigyellek Benneteket. Tényleg baromi nehéz volt a döntést meghozni! Első körben én is csak öt számot írtam fel de ma, hogy elég erősnek éreztem magam az összeírásnak neki kezdtem. Meg kell mondjam volt változtatás, hisz ahogy újra néztem az akvákat már változott a véleményem. Egyszerűen kevés volt az 5 választás, nekem olyan 8-10 lett volna az ideális, de hát ez van. Öt az 5. Remélem mindenki szavazott, mert lassan itt van március elseje vasárnap a határidő vége... És a szöveges indoklást még mindig nem csináltam meg...
2015. február 24., kedd 12:09 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Srácok nem irigyellek Benneteket. Tényleg baromi nehéz volt a döntést meghozni! Első körben én is csak öt számot írtam fel de ma, hogy elég erősnek éreztem magam az összeírásnak neki kezdtem. Meg kell mondjam volt változtatás, hisz ahogy újra néztem az akvákat már változott a véleményem. Egyszerűen kevés volt az 5 választás, nekem olyan 8-10 lett volna az ideális, de hát ez van. Öt az 5. Remélem mindenki szavazott, mert lassan itt van március elseje vasárnap a határidő vége...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. február 24., kedd 11:45 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Nem volt egyszerű menet, de tegnap én is elküldtem a szavazataimat. Már régebben kiválasztottam a favorit 5-öst, de kellett az idő megfogalmazni az értékelést is, tegnap végre sikerült erre is időt szakítani. Szívesen pontoztam volna minden kategóriából 5-öt, azért így is próbáltam a kategóriák minél szélesebb spektrumában szavazni. Köszönöm a lehetőséget, és várom már nagyon, hogy milyen végső sorrend alakul ki!
|
2015. február 24., kedd 8:52 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Nem,a te meglátásod-véleményed érdekel többünket... Az hogy én nem tudok szövegelni,nekem gond leginkább.....
|
2015. február 22., vasárnap 20:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: papó,tudod hogy nem vagyok a szavak embere,egyebek mellett ezért is írtam korábban hogy szívesen látnám az véleményedet az akváriumok alatt Tehát amit neked kellene leírni azt írjam le én ?
2015. február 22., vasárnap 20:23 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó,tudod hogy nem vagyok a szavak embere,egyebek mellett ezért is írtam korábban hogy szívesen látnám az véleményedet az akváriumok alatt
|
2015. február 22., vasárnap 20:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
T.Tamás30 írta: Remélem jól küldtem el a szavazatokat Tőled ezt így nem fogadhatom el . Tessék írni indoklást mellé Így néz ki egy rendes szavazat : " Úgy éreztem, mindenképpen pontozást érdemel ez az akvárium. Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy egy nagyon lelkes, fiatal akvarista, low tech technikás tankját látjuk. Nem tudom meg magyarázni, de valamiért mindig megakadt rajta szemem. Ugyan van mit csiszolni rajta, de látni, hogy a hobbitárs számára nem csak a növények a fontosak, hanem éppúgy a kedvenc halaiból is tart egyet-egyet. Így biztosan fent tudja tartani a megfelelő egyensúlyt, hogy ne legyen probléma a késöbbiekben sem. Ő is azon kevesek közé tartozik, akik vették a fáradságot, és foglakozott a megfelelő fotó elkészítésével is. Az ilyen lelkes emberekből lesznek majd akikre büszkék lehetünk pár év múlva. "
2015. február 22., vasárnap 20:04 |
|
|
T.Tamás30
|
Remélem jól küldtem el a szavazatokat
|
2015. február 22., vasárnap 19:58 |
|
|
T.Tamás30
|
Ez a szavazás nem egyszerű dolog,van néhány számomra igazán tetsző akvárium rendesen nehéz dolgom van.De szerintem nem vagyok-voltam ezzel egyedül
|
2015. február 21., szombat 22:14 |
|
|