Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
HAC győztes akváriumról már ez magában mindent elmond nebula
2015. április 1., szerda 20:18 |
|
|
Piga
Csatlakozott: 2015. március 15., vasárnap 19:26 Hozzászólások: 12
|
Köszönöm a megtisztelő szavakat és,hogy rám voksoltatok. Nem gondoltam volna,hogy így kiforja magát a kis kocka.Talán ez az egyik hajtóerő nekem ebben a hobbiban.
|
2015. március 15., vasárnap 19:38 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Szép aprólékos berendezés, nagy gonddal elrendezett kövek és növények. Kár hogy a halak nem rendeződtek össze a csoportképhez.
Márton Gábor
2015. március 13., péntek 21:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nem túl különleges scape, láthattuk már ezt a fajta elrendezést több akváriumban is, de mégis az idei mezőny legszebb nano akváriumát raktad össze! Gyönyörű szép - érett- akvárium, egészségtől kicsattanó algamentes növényzettel, profi növényesítéssel és növényválasztással, harmonikus színekkel és méretekkel. Igazi nature akvárium!
Sziládi László
2015. március 13., péntek 20:30 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Rövid értékelés : Szerintem nagyon szépen eltalálta a méretbeli arányokat. Mind a kövek mind a növények és halak tekintetében. Ami ezen a fotón annyira nem látszik, az, hogy szépen szétválasztja a teret a kövekkel. Az-az az ösvény a kövek közt. Ez pont jó helyen van így jók az arányok is. Nagyon jó a hangulata, ami köszönhető a kövek, a talaj színeinek. Egyszerűen jól esik ránézni az akvára. Piroska Tibor
2015. március 13., péntek 20:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
" Ebbe nem lehet belekötni,jó hal és garnéla választás,gyönyörű egészséges növények,tökéletes scape gézsé "
2015. március 10., kedd 21:20 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Az akvához írt kommentem:
Nem túl különleges scape, láthattuk már ezt a fajta elrendezést több akváriumban is, de mégis az idei mezőny legszebb nano akváriumát raktad össze! Gyönyörű szép - érett- akvárium, egészségtől kicsattanó algamentes növényzettel, profi növényesítéssel és növényválasztással, harmonikus színekkel és méretekkel. Igazi nature akvárium!
2015. március 10., kedd 8:21 |
|
|
Matyi
|
Én voltam az anonim.
|
2015. március 10., kedd 7:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Gyönyörű, egészségtől kicsattanó növények, fantasztikus hangulatú akvárium, amit már csak a halak csapatban fotózásával lehetne esetleg fokozni. anonim --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gyönyörű részlet gazdag nano akvárium. A harsogó zöld növényekhez jól mennek a piros halak, a garnélák, valamint a vörös színű kövek. Érdekes „megfogalmazás” az életlen háttér, de ez lehet, hogy előnyére válik az akváriumnak. Jól kihasználtad a teret a nehéz arányok ellenére is. Egyetlen megjegyzés,hogy a mohákat talán jobban lehetett volna formálni,főleg a baloldalon,a kő tetején. Gratulálok a nálam egyértelmű győztes akváriumhoz! Tibicuk --------------------------------------------------------------------------------
2015. március 9., hétfő 21:46 |
|
|