Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
JANNUS333 írta: Nagyon sok szép akvárium bukkant fel külömböző face csoportban...jobb-nál jobbak..és egyre több a technika nélküli fotó róluk, gondolom nem véletlen..na és nagy nagy örömömre igazi növényes akikat látni... Kemény lesz az idei TAC...szerintem az elmult időszak legszinvonalasabb versenye lesz.. Low ban egészen biztos . Aki ott jó helyezést ér el , na az nem semmi . Igaz a többi kategóriában is vannak csodás akváriumok .
2017. március 17., péntek 19:19 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nagyon sok szép akvárium bukkant fel külömböző face csoportban...jobb-nál jobbak..és egyre több a technika nélküli fotó róluk, gondolom nem véletlen..na és nagy nagy örömömre igazi növényes akikat látni... Kemény lesz az idei TAC...szerintem az elmult időszak legszinvonalasabb versenye lesz..
|
2017. március 17., péntek 19:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon szép akváriumok érkeznek szép számmal . Mindegyikről lerí a hobbi szeretete. .
2017. március 17., péntek 19:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Előre! Ne féljétek a világosságot !
Sercegjenek az ollók !Csattogjanak a csipeszek ! A TAC. napja, a alkotás napja jő, mire eljő a nap! Nyírj! Nyírj ! Ültess! Ha az alkotás vár, ha a TAC jő , rajta!
2017. március 1., szerda 20:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Köszi Pendulum ! Külön kategória marad . Már csak a webes felületet kell kicsit "megkalapálnom "
2017. január 7., szombat 20:53 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
papó írta: Nos , úgy gondolom , úgy lesz mint tavaly , kiegészítve egy halas kategóriával . Ha kevés lesz a jelentkező valahol akkor viszont össze lesznek vonva kategóriák . Szerintem nem lesz szükség összevonásra csak gyözzètek fogadni a nevezéseket Tapatalkkal küldve az én HUAWEI VNS-L21 eszközömről
|
2017. január 1., vasárnap 19:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nos , úgy gondolom , úgy lesz mint tavaly , kiegészítve egy halas kategóriával . Ha kevés lesz a jelentkező valahol akkor viszont össze lesznek vonva kategóriák .
2016. december 31., szombat 14:17 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Molroth írta: JANNUS333 írta: Egy kicsit morlgosra sikerült az eleje Laci De tény hogy magy sikere volt tavaly a low kategória és szerintem jobban is tükrözi a fórum vagy a TF "hitvilágát". Abban igazad van hogy egy low-high aki közt nincs nagy külömmbség a tevhnikán kívűl illetve a benne fekvő munka amiben eltérés van.. Viszont ami nekem nehézséget okoz az egy landscape illetve egy növényes aki egymáshoz viszonyítása...én lehet itt gondolkoznék 2 kategóriában... Én már csak ilyen öreg, mogorva, morgós medve vagyok. Esetleg különdíjakkal lehetne honorálni a legjobb garnélás és legjobb low tech aksikat. És akkor talán a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna. Jó ötlet, morgós barátom.
|
2016. december 30., péntek 19:47 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
JANNUS333 írta: Egy kicsit morlgosra sikerült az eleje Laci De tény hogy magy sikere volt tavaly a low kategória és szerintem jobban is tükrözi a fórum vagy a TF "hitvilágát". Abban igazad van hogy egy low-high aki közt nincs nagy külömmbség a tevhnikán kívűl illetve a benne fekvő munka amiben eltérés van.. Viszont ami nekem nehézséget okoz az egy landscape illetve egy növényes aki egymáshoz viszonyítása...én lehet itt gondolkoznék 2 kategóriában... Én már csak ilyen öreg, mogorva, morgós medve vagyok. Esetleg különdíjakkal lehetne honorálni a legjobb garnélás és legjobb low tech aksikat. És akkor talán a kecske is jól lakna és a káposzta is megmaradna.
2016. december 30., péntek 18:24 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Ja és egy garnélás katnak nagyon örülnék
|
2016. december 29., csütörtök 22:43 |
|
|