Szerző |
Üzenet |
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Azt hiszem - bár lehetséges , hogy elfogult vagyok - ennyi szép akvárium még soha nem szerepelt hazai szimpóziumon . Mindenkinek csak gratulálni tudok . Sajnos sokan nem tudtatok nevezni - a visszajelzésekből van róla tudomásom - pont a cél előtt akadtak problémák. Érdemes tovább építeni a most nem nevezett akváriumokat . Már úgy gondolom , hogy jövőre is legyen TAC . Sajnálom, hogy idén nem sikerült nevezni. Nem úgy alakult az akva, ahogy elterveztem. Nem adom fel, és addig dolgozok rajta, míg fel nem készítem a jövő évi versenyre. A legjobban azt sajnálom, hogy kimaradok a pontozásból. Az a legjobb Azért lehet saját szórakoztatásomra mégis véleményezem a mezőnyt.
|
2017. március 26., vasárnap 11:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Azt hiszem - bár lehetséges , hogy elfogult vagyok - ennyi szép akvárium még soha nem szerepelt hazai szimpóziumon . Mindenkinek csak gratulálni tudok . Sajnos sokan nem tudtatok nevezni - a visszajelzésekből van róla tudomásom - pont a cél előtt akadtak problémák. Érdemes tovább építeni a most nem nevezett akváriumokat . Már úgy gondolom , hogy jövőre is legyen TAC .
2017. március 25., szombat 18:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Na itt van a kritikus hétvége , mikor készülhet még pár klassz fotó . Ne feledjétek , jöhet egy másik fotón akár a szomszéd kíváncsi tekintete is
2017. március 24., péntek 19:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Ma is érkezett pár csodás akváriumról beszámoló . Fantasztikus növényvilág mindegyikben .
2017. március 20., hétfő 21:08 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Vargatom írta: Hogy állnak a nevezések ? Van sok szép akvárium Papó ? Bizony van Jönnek szépen csendesen .
2017. március 19., vasárnap 19:20 |
|
|
Vargatom
|
Hogy állnak a nevezések ? Van sok szép akvárium Papó ?
|
2017. március 19., vasárnap 17:45 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Nagyon sok szép akvárium bukkant fel külömböző face csoportban...jobb-nál jobbak..és egyre több a technika nélküli fotó róluk, gondolom nem véletlen..na és nagy nagy örömömre igazi növényes akikat látni... Kemény lesz az idei TAC...szerintem az elmult időszak legszinvonalasabb versenye lesz..[/quote Low ban egészen biztos . Aki ott jó helyezést ér el , na az nem semmi .
Igaz a többi kategóriában is vannak csodás akváriumok . Nagyon kíváncsi vagyok minden kategóriára, biztos nem lesz egyszerű a pontozás sem... Ti vagytok a pontozók Hát na ez az!! ...nem lesz egyszerű az biztos... Szegény kis akimrol nem is beszélve..hová is merjem betenni..
|
2017. március 17., péntek 21:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
JANNUS333 írta: papó írta: JANNUS333 írta: Nagyon sok szép akvárium bukkant fel külömböző face csoportban...jobb-nál jobbak..és egyre több a technika nélküli fotó róluk, gondolom nem véletlen..na és nagy nagy örömömre igazi növényes akikat látni... Kemény lesz az idei TAC...szerintem az elmult időszak legszinvonalasabb versenye lesz..[/quote Low ban egészen biztos . Aki ott jó helyezést ér el , na az nem semmi .
Igaz a többi kategóriában is vannak csodás akváriumok . Nagyon kíváncsi vagyok minden kategóriára, biztos nem lesz egyszerű a pontozás sem... Ti vagytok a pontozók
2017. március 17., péntek 20:16 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
papó írta: JANNUS333 írta: Nagyon sok szép akvárium bukkant fel külömböző face csoportban...jobb-nál jobbak..és egyre több a technika nélküli fotó róluk, gondolom nem véletlen..na és nagy nagy örömömre igazi növényes akikat látni... Kemény lesz az idei TAC...szerintem az elmult időszak legszinvonalasabb versenye lesz..[/quote Low ban egészen biztos . Aki ott jó helyezést ér el , na az nem semmi .
Igaz a többi kategóriában is vannak csodás akváriumok . Nagyon kíváncsi vagyok minden kategóriára, biztos nem lesz egyszerű a pontozás sem...
|
2017. március 17., péntek 20:15 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Hajrá!
Tapatalkkal küldve az én D5503 eszközömről
2017. március 17., péntek 19:31 |
|
|