Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Lezártam az éjjel a nevezéseket . Több mint 100 akváriumról érkezett fotó. Az akvarisztika piros betűs ünnepe ..
2017. március 28., kedd 7:44 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Schafer74 írta: Én is beneveztem vegyes halas kategóriában két akváriummal a megadott e-mail címre! Jött egy viszont e-mail, hogy elfogadták! Csak azt nem tudom, hogy hol kell szavaznom majd, mert ez az első ilyen bemutatkozásom egy versenyen! Még sosem indultam semmilyen versenyen! A szavazatodat is ugyan arra a címre kell majd elküldened , miután felkerültek a Tac honlapjára . Sok sikert !
2017. március 26., vasárnap 22:12 |
|
|
Schafer74
|
Én is beneveztem vegyes halas kategóriában két akváriummal a megadott e-mail címre! Jött egy viszont e-mail, hogy elfogadták! Csak azt nem tudom, hogy hol kell szavaznom majd, mert ez az első ilyen bemutatkozásom egy versenyen! Még sosem indultam semmilyen versenyen!
|
2017. március 26., vasárnap 21:17 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
myk74 írta: T.Tamás30 írta: Leadtam a nevezésemet én is Viszont azt elfelejtettem jelezni,hogy vegyes halas kategóriában indulok,kérlek vegyétek figyelembe Azt hittem kihagyod. Nagyon el voltál tűnve. Örülök hogy itt vagy! Nem sok időm jut fórumozni,illetve az akvárium is csak amolyan vegyes halas formában fut.Sikerült kikeveredni abból a durva állapotból,de már se időm se energiám nem volt újra kihegyezni ,így maradt ebben a formájában,csökkentett fény-táp-Co2 szinten. De folyamatosan agyalok tervezgetek,mert azért csak hiányoznak a szikrázó növény színek,változatos növényvilág... Egyszer biztosan újra nekiugrok ,lehet hamarosan
|
2017. március 26., vasárnap 20:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
myk74 írta: T.Tamás30 írta: Leadtam a nevezésemet én is Viszont azt elfelejtettem jelezni,hogy vegyes halas kategóriában indulok,kérlek vegyétek figyelembe Azt hittem kihagyod. Nagyon el voltál tűnve. Örülök hogy itt vagy! Bizony öröm
2017. március 26., vasárnap 20:16 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
T.Tamás30 írta: Leadtam a nevezésemet én is Viszont azt elfelejtettem jelezni,hogy vegyes halas kategóriában indulok,kérlek vegyétek figyelembe Azt hittem kihagyod. Nagyon el voltál tűnve. Örülök hogy itt vagy!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2017. március 26., vasárnap 20:10 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
T.Tamás30 írta: Leadtam a nevezésemet én is Viszont azt elfelejtettem jelezni,hogy vegyes halas kategóriában indulok,kérlek vegyétek figyelembe Oké Tomi ! Köszi .
2017. március 26., vasárnap 20:08 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Leadtam a nevezésemet én is Viszont azt elfelejtettem jelezni,hogy vegyes halas kategóriában indulok,kérlek vegyétek figyelembe
|
2017. március 26., vasárnap 19:50 |
|
|
Johnifiú
Csatlakozott: 2014. november 20., csütörtök 19:59 Hozzászólások: 509 Tartózkodási hely: Sopron
|
Sajnos az enyém se. De már a jövő évre gyúrók
|
2017. március 26., vasárnap 17:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: papó írta: Azt hiszem - bár lehetséges , hogy elfogult vagyok - ennyi szép akvárium még soha nem szerepelt hazai szimpóziumon . Mindenkinek csak gratulálni tudok . Sajnos sokan nem tudtatok nevezni - a visszajelzésekből van róla tudomásom - pont a cél előtt akadtak problémák. Érdemes tovább építeni a most nem nevezett akváriumokat . Már úgy gondolom , hogy jövőre is legyen TAC . Sajnálom, hogy idén nem sikerült nevezni. Nem úgy alakult az akva, ahogy elterveztem. Nem adom fel, és addig dolgozok rajta, míg fel nem készítem a jövő évi versenyre. A legjobban azt sajnálom, hogy kimaradok a pontozásból. Az a legjobb Azért lehet saját szórakoztatásomra mégis véleményezem a mezőnyt. Sajnos sok akvárium nem készült el . Majd jövőre
2017. március 26., vasárnap 11:28 |
|
|